förra ärets mål!

Förra sommaren hade jag som mål att lära mig att åka på en skida efter båten. Jag kan erkänna att jag misslyckades. Varje gång jag försökte så ramlade jag bara, vilket gjorde mig lite rädd för det eftersom de ibland gör skit ont å ramla. Men igår var pappa, mats och jag ute och skulle bara åka lite båt, vilket slutade med att jag ville åka skidor :) Vattnet va skit fint, hoppen gick skit bra och Mats gjorde täcken från båten att jag skulle släppa en skida. Visst varför inte. Jag testade och det gick. Dock fick jag inte in foten bakom så fick stå bara på skidan. så då kunde jag inte åka så länge. Men jag stog ändå och åkte på bara en skida ett tag :) På första försöket för i år. Helt glad över detta :)

Och nu ikväll så har vi varit på Hornybeach och efter bad, mat, dricka och massa snack så gav Mats, Amilia, Saga och jag oss ut för att åka skidor. Amme ville inte då hon precis åkt innan så jag åkte. Och precis som igår så var vattnet skit fint. Helt stilla och klart så det gick jätte bra att åka och jag tampade ut en skida och fick allt att gå som det skulle :P Va skitt gald då jag åkte skit långt där bakom och vågade känna på det å svänga massa. Även svänga över på andra sidan båten och lite så :) Känns ju helt coolt å styra med bakfoten. Lite läskigt med kul :)

Så jag har alltså på dessa två dagar lyckats med de som jag övade hela förra sommaren.
Mitt mål är slaget!!




jag står ensam kvar på tå, men ytan går inte att nå!

Jag sover dåligt, och knappt något alls. usch jag vet inte hur många nätter de va sen jag sov ordentiligt. Drömmer massa skit när jag väl somnar och vaknar med panik. usch. jag e trött på det nu. vill sova vanligt.

men snart är den 31/7 där. det är blandade känslor för denna dag. men jag ska iaf supa ner mig den kvällen. och på dagen ska jag måla ansikten tillsammans med elin hemma hos extrafamiljen :)
för er som inte vet så är det alltså bolmendagen på lördag. och aktivitetet lite runt bolmen då. här händer dock ite så mkt i år tycker jag inte. men som sagt elin och jag har ansiktsmålning för barn. och sen på kvällen är det fest i vbbk-stugan :) ska bli kul :)

kanske ska berätta vad jag gjort idag, jo vatt å shoppat med mamma, tack för allt fint :) å sen mest bara luggit i soffan :) å nu ikväll blir det snart en promenix och sen ut med båten ett tag :)


vill att min lilla david kommer hem nu med. nu har du varit borta för länge. de känns skit jobbigt att inte kunna träffa dig och ännu jobbigare att veta att jag inte får träffa dig på helt sjukt länge :( kom hem nu för jag saknar dig :(



"jag vill inte tänka farmåt, men är livrädd att fastna i det här"









Älskade Hilda 5år!

HildaWilda fyller idag 5år då :) stort GRATTIS till henne!!
firade lite ikväll. och sen vid 21 gick vi hem till mig jag och hon. tog pyjamas på och hade filmmys!
Tingeling och den förlorade skatten! skit mysig film. jag älskar den verkligen :)
å jag älskar hilda med.

suttiut och kollat på massa bilder nu. helt sjukt hur mkt vi träffades förr. varje dag verkligen.
saknar den tiden.
men du kommer alltid att betyda massa för mig och ha en speciell plats i mitt hjärta :)
älskar dig vännen, och jag lovar att jag alltid ska finnas här för dig!

<3








har du knäck i lurorna

Sen sist!

Söndag minns jag inte riktigt vad jag gjorde. softade mest antar jag :P sen på eftermiddagen och kvällen så var jag hemma hos J/M familjen, vi kollade film och badade och så.

Måndag: tog det mest lugnt. städade badade och lästa bok. på kvällen så åkte vi till Tiraholm och åt mat med båda mina familjer :) sen hem till J/M familjen och åt glass och kollade när melle körde sin båt. cool

Tisdag: va nere vid vattnet och badade läänge :) Majmaj va där med oss oxå :)
Sen så åkte jag hem för hade ont i huvudet. men sen när de gått över så var vi ute och åkte vattenskidor :) kulkul :) sen så hem och byta om för att sen gå ut och gå med cissi. mysigt.

Onsdag: va och shoppade med mamma å icus. softade å umgicks med min familj. sen så skulle mamma å pappa ut på sjön men jag orkade inte hänga med. så fixade mig och åkte till majmaj å kollade film hela kvällen :) massa film å massa snack blev de. trevligt :)

Torsdag: upp tidigt å fixa mig för att fara till gislaved. fixa massa å sen träffa Cicci å Benji. trevligt värre.
Sen hem och baka kladdkaka å laga mat med Saga och Melker. Sen kollade vi film spelade DS och myste.
Ikväll blir det elin. :)


Om jag ger dej ett minne...
Lovar du att aldrig glömma mig då?




BaggeFestprisse

tackar baggis för en finfin fest igår. riktigt trevligt va det :)
tog massa kort med elin. å några med jessi och andra elin men lägger bara ut en nu och med den vill vi säga...
 GRATTIS bagge!! :)







"jag tänkte inte på döden,
jag tänkte inte på min familj,
jag tänkte på att alla måste få bensin"
Björn!!

söt som socker

Torsdag blev det att vi bakade karameller, hysigt. hilda kom in till oss och va med hon med. Och roligt att ica ville vara med. sen blev de massa lek och film.
på kvällen blev det allsång och sen gick jag cissi saga å mella promenix :)

fredag så sov jag länge. sen badade vi och sen åkte vi till reftele för att möta elin å sen fara vidare till värnamo på shopping. elin skulle köpa massa paket. ja köpte bara klänning å sprit.
sen hem till elin å klättra på tak å så :P nice å snacka med henne lite. de ha ja saknat. sen va vi iväg å köpte lite mat å sånt :)

nu har jag precis lagat mat. herregud jag kan ju det där :)  gottans blev de.
å ska vidare ner å bada nu med saga. sen så blir det hem å duscha fixa mig å sen blir det hem till baggelito som fyller år idag. grattis till han :)



SM dagar

Japp, Saga och Melker dagar :)
jag är barnvakt åt dom nu..

så i måndags så gick vi ner till vattnet vid 12 å kom hem 17.30 igen. ahhaha. de va så sjukt skönt i vattnet och sol å allt :) ica och frida va med oss och badade med då. och sen va majmaj det med :) trevligt :)
sen hem och äta lite, sen ner och bada igen, med mamma C och pappa D.
Efter de så vatt kl 21.30 och  jag Saga och Cissi tog färjan till bolmsö. mysigt. och då riger pappa å frågar om jag ville åka skidor för han va ute med båten. klart jag ville. så då åkte vi tre ner dit för att de skulle kolla när jag och bror åkte :)
blev en sen, lång men extremt mysig dag vi/på sjön :)

tisdag: vi åkte och shoppade med min mamma och Ica :) trevligt.
sen gick vi ner och badade några timmar.
på kvällen monterade jag å saga skylt med Cissi, och satte upp en ängel :P sen hem och kolla allsången :)

Onsdag: upp tidigt och åkte på marknad. sen hem, busade och lekte. sen självklart gick vi ner till skön och badade. ica med två kompisar va där med och bada med oss :) 
sen hem och spalade fotboll och lekte och lite så tills nettan kom och ville bada med oss så då gick vi ner igen å badade. ungarna va överlyckliga :D 
sen åkte vi ut med båten till Hornstrand. åt, badade, solade lite :P å allmänt njöt. sen så kom min mamma, pappa och ica, med sig hade dom jocke å vickan med. så då badade alla dom med. å sen åkte vi ut för att dra skidor :) ica och daniel åkte med. de gick fan svin bra för mig. kunde hoppa utan att ramla :) stolt :P med dom tunga skidorna dessutom. 
bättre kommer de gå med trixisarna.

Torsdag, idag då alltså, just nu har jag sjukt ont i ena foten som jag slog i i en sten igår. kan inte gå på hela. men men,. ska snart säga hejdå till mamma å pappa som åker iväg över helgen. ensam hemma med ica sen då. farligt :P och idag tror jag att jag tar en mysdag med bak. pyssel och film med barnen. känns skit skönt.
eller ska man shoppa? humm.. de får vi se,


mitt liv leker å jag trivs som fan, puss å smisk på de!



mitt liv är guld

japp. just nu känns allt i mitt liv som guld och jag mår sjukt bra :)

I torsdgas så åkte jag med Cissi och barnen hem till Cissis mamma. Hur underbart ställe som helst. helt avis blir man. men iaf där hade vi det bara mysigt och allmänt underbart. sov där två nätter så stannade tills lördag. vi handlade, hade vattenkrig. filkmkväll. målade lite på huset. lekte. slappade och grillkväll. gjorde kottdjur. plockade blommor och blåbär. helt underbart skönt som sagt.

sen på lördagen när vi kom hem så badade vi. sen slappade, sen fixin inför kvällen. pub afton i kåre. trevligt som alltid. och förfesten va snäppet bättre, som det alltid brukar vara tycker jag.
sen natt badade vi :)

Idag har det varit finfint. trött och ont i halsen bara. men vi har badat, ätit glass. badat mer, haft vattenkrig, softat, badat ännu mer, sovit, busat, och säkert massa mer.
och ikväll har vi självklart kollat fotbollen :) underbara spanien!!! hur glad får man bli. :D Hela jag ler.


inatt ska jag sova hemma. känns konstigt :S


jag har varkligen helt sjukt bra folk runt mig. jag älskar er :) <3



Morfar <3

Åtta år är en väldigt lång tid, men ändå så finns du i våra tankar. Dock gör inte tomheten, som du lämnade efter dig, sig påmind lika ofta nu så då. Efter en så lång tid lär man sig leva med att inte kunna se och prata med dig. Det är inte längre en jobbig känsla. Utan det känns helt okej. Det låter kanske hemskt att säga, lite som att vi har glömt dig. Men det har vi inte. Vi har bara lärt oss att ta tillvara på det vi har kvar. Vi har det bra och jag vet att du har det ännu bättre. Jag tror inte på de där med Gud, men ändå så vill jag tro att det är i himlen du är, och att du alltid är med oss.
Du är inte bara den där platsen med en sten som vi åket till för att ge dig blommor. Du är med i våra hjärtan.

Och ikväll ska jag åka till din grav och ge dig dom där blommorna, och då vet jag att du står bland oss och tittar på stenen du med :)

Morfar, du är saknad! <3






<3


finfint!!

jag har haft en underbar helg :)

fredag så tog jag de lugnt, fixade båtarna ihops med amilia, va iväg på glasscafe med mamma ica å frida, sen massa roliga nysiga vägar hem. sen så spelade lite fotboll och allmänt hade de skönt :) 
senare på kvällen så kommer frida och freddy hem till oss fråna tt ha varit å fiskat å frida har satt en krok i ryggen på fredrik. stackarn. så de blev de operation kan man ju säga :P fy fasen vad de måste gjort ont.

lördagen åkte ut med familjen byström, badade å picknickade å åkte ring å så :)  sen så kom pappa å mamma med vår båt. då blev de skidor. testade mina trickskidor då. svårare än vanliga men ändå lätta :P hahah. de va knepigt å köra, svårare å komma upp emn lättsamt å trilla med :P ahahha.
sen efter fika å mat å så igen så fick pappa akut köra hem mig från sjön så jag kunde åka till anna på hennes och tobbes inflyttningsfest.
det va sjukt trevligt. :)
åå de kommer bli bra ;)

idag så sov jag lite längre :) skönt. sen åkte å hämtade bilen som va hos anna. fastnade ju å snacka ett tag :)  sen så gick melker och jag ner och badade. låt i solen och snackade. harregud vad kul det är å höra deras tankar om saker :P sen så mer bad. sen hem och tatuerade han :P sen så låg vi i hängmattan å myste, åt lite sen la vi oss i hängmattan igen å somnade. hur skönt som hellst. sen så åkte med guld familjen ut med deras båt. majmaj å jocke med.
nu är ja hemma å ska snickra lite hade jag tänkt :P ahahah. de kan ju gå hur fan som hellst :P hahaha.





 



 de är något med killer på M ;)




High Chaparral!!

sen sist har de hänt mkt mkt :)
många härliga dagar :)
orkar inte sitta och skriva allt vad som gjorts, men lite kort så är de shopping, fotboll. kidsen, tappat rösten, bad, massa mer fotboll, halmstad, mer shopping å¨mer kids, fiska, bus med elin, lekparken, picknick :P tja. massor av allt jag älskar :)

och idag så åkte cissi, saga, melker å jag till high chaparral. super mysigt :) å på tåget skulle doktorn bota mig för jag va sjuk tyckte han :P ahahhaa. så fick piller av han :)
sen tog vi ju ett kort med på alla oss fyra å skickade som vyrkort till daniel :P hahaha såå cooola va vi :)
sen efter en superbra heldag där med, tåg åkande, shower, bad, guldvaskning, ponny ridning, båt åkande och en massa mer så va de snabbt hem å byta om å åka och träna.

life is goood :)




 



<3


RSS 2.0