hejdå 21

Sista dagen som 21 åring idag då. Först träffade jag kidsen och cissi lite. trevligt. Sen mot Halmstad för att ha tenta. Den gick kanon. Sen blev de mer skola. Senare va jag och Elin i Gislaved, betalde böter och lite så. Haha. Sen till bredaryd och sen tillbaka till Gislaved och fixade sen träffade Valentina. Behövligt. Nu nyss så ringde Melker och ville säga godnatt. Så söt. Fick mig glad :) ikväll och i eftermiddag har det vatt jobbiga tankar. Usch. Blir nog en jobbig natt.

fint besök




i söndags städade vi min lägenhet i hstad, mamma pappa och jag. sen fick jag fifint besök av majmaj på kvällen :)

måndag blev de inge fotbollstittande för mig som jag hade tänkt :( men bra med en seger ju tjejer. synd jag inte fick se er. iställer kom majmaj till mig denna dag med. vi var ute och gick sen fika :) sen for jag till min farmor för att hälsa på. trevligt! hem och softa sen ner till familjen underbar och gå ut och gå sen sova där :)

idag har jag vatt i skolan, shoppat, hemligt uppdrag sen kollat på clara när hon spelade match. en sån lagom bra dag :)





"vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit "
-LW <3


i bäcken sitter näcken, och skrämmer dumma små barn.

Igår kväll var jag hemma hos Elin med Jessica och Philip. Vi grillade, spelade spel, dansade, spelade gurra och naken badade de va faktiskt lite kallt. Haha. bild kommer sen ;)

stjärnfall

Matchen igår gick sådär. Jag va inte ett skit nöjd med min egen insats. Men vi vann. Bra kämpat tjejer. När ja kom hem var jag helt slö verkligen. Men sen kom familjen underbar hem till oss på grilligrill. Mysigt. Låg ute med massa filtar och kollade på stjärnorna. Mysigt. Önskningar hit och önskningar dit varje gång en stjärna föll. Vet i sjutton om jag tror på sånt alltså men det är ju lite mysigt det hela.

fucking perfect

just nu vill jag inget annat än dö. helvete ta allt.
min mamma är totalt störd. men bra att man får höra de dem verkligen känner.
jag ångrara med hela mitt hjärta att jag sa upp min lägenhet. fanfanfan.

yeee vad jag är taggad för match. not.

en av alla dom




måndag hade jag en så kallad elin-dag :) hihi. vi pluggade, var ute och gick runt en sjö, var och handlade och sen byggde vi i joacims garage, plockade blommor och rensade ogräs och snackade en massa massa skit :) helt behövligt. sen for jag på träning, jag tror aldrig i livet att jag vatt så osmidig och otaggad på en träning. herregud säger jag bara. men många skratt gav den faktiskt. sen hann jag med snack med cissi med. sov även där sen :)

tisdag hade jag mys-morgon framför tv'n med saga och melle, sen åkte vi hem till mig och myste mer, va ute och spelade fotboll, kastade fribbe, hoppade matta och plockade vitsippor :) sen åkte vi in till bredaryd kidsen och jag för att möta upp cissi för att sedan åka och shoppa :) avslutade det hela på apladalens lekplats :D när vi kom hem gick vi ut och gick :) nyttiga vi :P

onsdag var jag iväg på förmiddagen, svin jobbigt. sen hem och sov en snabbis innan jag åkte till elin för att plugga. och massa plugg blev det. sen åkte jag med cissi hem till dom, kollade lite tv och hade mys. vi gav oss ut och gå med, massa snack om allt och inget precis som det ska vara :) sen på kvällen läste melle och jag massa böcker för vi kunde inte sova. jag hade många jobbiga tankar och är glad att jag inte skulle sova hemma själv.

idag så har jag vatt iväg på frulle med malin och elsa. sen gick vi i lite affärer med. alltid trevligt att träffa dem. sen åkte jag hem och mådde skit. låg på soffan och snackade med rei och kollade film med. skilda världar, så sjukt dåligt så jag måste fortsätta kolla på de alltså :P  sen va jag ute och gick en svin lång runda. helt nöjd med mig själv. och när jag kom hem så räfsade pappa och jag, vi gjorde även en brasa av allt sen. daniel å kidsen va här då med. så saga melle och jag började köra lillcross :P hahah så kul.

nu ska jag bara slappa framför tv'n för att ladda match imon. och för övrigt så har jag malin helena linnea öster varit med min syrra och fångat in en häst som var på rymmen. jag som är livrädd för dem :P hihi.
och för övrigt igen så fyller världens bästa elin år idag :) <3 hurra för henne!!! älskar dig vännen!

 
(haha tränar utvecklingssamtal va uppgiften denna lektion då dessa glassögon tillverkades. hahaha) 



"jag en av alla dom som faktiskt aldrig riktigt bara ville vara en av alla dom"
-LW




fest, fotboll och mys!



i fredags så hade jag mysdag med saga och melle. en sväng till värnamo med elin hann vi med och mkt glass blev de. spelade tv spel och kollade på film gjorde vi med.
på kvällen så åkte jag till elin. vi fixade oss och grillade. hissade upp kallingar i flaggstången och festen var igång :) det blev trotts min tjuriga stund (pga förlust i kortspel) på ca en timme en väldigt bra kväll :)
dagen efter var det upp tidigt som gällde för att fara iväg och träna. bakis som fasen och skoskav gav ingen bra träning för mig inte.  sen iväg på hemligheter. slutdestination ikea. tack för en bra dag :)
på kvälle n var det bambu med äcklig mat :/ och sen massa spel spelande i ås. ullabella hit å ullabella dit :)
söndag var det upp tidigt igen  för träning. soft som bara den. och sen ännu mer soft och bara va tills dess att matchen började. vi vann med 6-3 mot bor. bra tjejer. synd johanna skadade foten bara :( hoppas det blir bra snabbt vännen!

hej å hopp de va allt om min helg. måndag och denna dag kommer senare. hinner inte nu.



baadingoo

nu ska jag uppdatera er om min vecka på gran canaria då!
jag hade en underbar vecka med världens bästa familj :)
softade, badade, solade, hade det bäst och blev bruna :D

en kväll var jag även ute med sandra och frida, najsbajs :D

jag vet inte riktigt vad mer jag ska berätta! det var helt klart underbart!
















 

"baadingoo" :P


Chris Medina - What are words

jag är kär i en ny lår som tina tipsade elin å mig om. helt underbart fin



jävligt irriterad!

sorry att jag visst svärde lite, men ni kristna som inte tål läsa det kan stänka ner sidan direkt! för just nu är jag sjukligt-jävla-snopp-irriterad!!!!
jag hittar inte sladden man ska ha mellan kameran och datorn
VEM FAN HAR TAGIT MIN SLADD!!!

det är helt omöjligt att det på något sätt skulle vara jag själv som förlaggt den någonstans för jag vet ju att jag hade den sist jag behövde den! suck!! någon jävlas nog med mig, någon jävel som inte är rädd om sitt liv har snott min sladd alltså. det måste vara en person med enbart två hjärnceller som tyvärr inte kan komma överrens!

nehe, nu ska vi vara positiva, så... mer info och bilder om resan +min helg kommer när sladd-fan kommer fram!




RSS 2.0