det låter väldigt underligt, men jag har bara regn hos mig!

Helgen har varit fantastisk. Fredag blev de grillning, snack, planering, spel och drick med de 8 tjejerna som jag om en vecka sitter på flyget till Egypten med. Allt är under kontroll ;) sedan hann jag med att tatuera mig mitt i allt med :) sov med endel av flickorna för att på lördagen fara iväg och göra mitt hår rakt istället för lovligt. så skönt. Emelie är så duktig :) efter det åkte jag hem, packade fotbollskläder sen for jag till majmaj för att ut och gå och sedan vidare till mossebo där det blev grillning, vin, mys och slapp. Så skönt, helt kravlöst och i underbart sällskap. Söndag efter att vaknat i mossebo, ätit frukost och så, då bar det av till Gislaved för att spela match. Första halvlek gick kanon. Andra va mindre bra. På kvällen hade vi lite besök. Mysigt :) helt klart en bra helg. Synd dem hår så Gött. hade velat hinna med SÅ mkt mer.

inte bara attityd

Som vanligt så suger jag på att uppdatera.
Kan börja med att berätta att förra helgen var super lugn och skön. På fredagen så var det mys och mat hemma hos Malin med massa tjejer :) Lördagen var lugn på dagen med lite fix och så. Kvällen spenderade jag och Mathilda i Jönköping på resturang och bio. Mysigt och massa snack blev det :)
Söndagen spelades de match i Värnamo. Förlust. På kvällen blev det filmmys med Cissi!

Måndag var det jobb och träning. Tisdagen vard et jobb och sedan direkt till resebyrån för att beställa resa med vännerna. Så om några veckor så drar vi till Egypten :) wiiihooo! De kommer att bli bäst.
Onsdagen var det jobb och sedan träffa bästa Elin. Ses för sällan! Torsdag, jobb sen hem till Karin för att ge henne massage innan jag åkte på träning!

Fredagen började med jobb sen shopping och möte. På kvällen åkte jag och Mathilda till Halmstad för att göra en repris av helgen innan. Resturang och bio :) Älskar dig Mathilda, med dig har man alltid kul!
Igår, lördag så åkte mamma och pappa på skidsemester så jag röjde lite hemma, myste med hungen, firade Melkers kommande födelsedag. På kvällen så kom endel tjejer från laget hem till mig för att laga mat och kolla på melodifestivalen. Spelade spel och pratade massa. Mysigt!
Idag har jag tagit de lugnt och så tills det bar av till Jönköping med laget för att spela match.
Nu myser jag och hunden i soffan och ska snart ut en runda innan vi ska sova :)






"det finns dom som stannar tiden, det är inte bara attityd"
-LW <3

RSS 2.0