sista dagen 2010.


Hade tänkt dra en liten sammanfattning av mitt 2010.
Det har varit ett fint år. Motgångar har alla och även jag har haft det självklart. Men i helhet tycker jag det varit ett bra år. Allt är tack vare vänner, familj och mig själv :D

2010 firades in hemma hos Hannah. Innan jag skulle dit va jag skit rädd och nervös :P ahahha. Men det var en riktigt lyckad natt och det tackar jag Hannah för som hade fixat allt och det blev så lyckat.
Årets första semester va vecka två, då for jag med familjen och Elin till Sälen, hundfjället för att vara exakt, och åkte skidor :) Det var en underbar vecka :) Och på tal om Elin så har hon ju följt mig och mitt liv bra länge nu :P ahhaha. Och mer blir det hoppas jag allt. Detta år gjorde vi en tatuering som en symbol för vår vänskap. Never give up står det på den. De ska vi alltid följa i livet! Jag lyckades även trycka på Elin att pierca sig i tungan :) Sådet for vi akut en dag efter skolan iväg och gjorde. Jag älskar oss, våra knäppa infall och ideer :) 

Min familj har självklart följt mig hela 2010 med. Ja, hela mitt liv ju :P I år har vi bråkat mkt, men jag älskar er på något sjukt sätt ändå ju. Jag har haft en fin kontakt med mina syskon och vi har gjort många saker ihop. Speciellt Marica och jag. Jag älskar dem stunderna vi i familjen har när vi är sams och kan ha roligt ihop!!

Några andra som haft stor betydelse för mig 2010 är inga andra än dem jag kallar familjen Underbar. Alltså, Daniel, Cissi, Saga och Melker. Och även Majmaj såklart. Med dem har jag haft många fina stunder. De finns alltid där för mig och ställer alltid upp. Om jag så ringer och väker dem mitt i natten så verkar de aldrig tröttna på mig. Vilket jag är helt sjukt glad för. Ni är nog de som haftstörst betydelse för mig i år och jag kan inte med ord visa hur tacksam jag är för att ni finns. Ni förgyller mina dagar. Ni kan få villken dag som hellst att lysa. Vad man än hittar på och ni är med i bilden så är det alltid kul och positivt. En familj som er skulle alla ha för att må bra. Jag är sjukt tacksam för att jag blivit så bra kompis med er som jag har. Det är inte utan anledning som jag kallar er för familjen Underbar!! 

Skolan har även tagit en stor del av 2010. Eller inte så stor som den borde :P Men tillräckligt för att jag ska orka med och ändå klara mig hyfsat :P Detta år har jag inte sett skolan som något positivt alls. Tyvärr. Men jag är trött på skiten och vill bara få det avklarat så att jag kan göra sånt jag vill. Det positivaste med Skolan är att det innebär mkt tid med Elin. Visst har vi bråkat många gånger men jag älskar dig ändå Elin :) alla kvällar och dagar i lägenheterna med dig är underbara.

Festerna detta år har med varit fina. De flesta iaf. Alltid händer det något men det är inte så vi inte klarar det :P ahhah. Visst ångrar men mycket och vill spola tillbaka tiden för att ändra det men så är det ju alltid och det hör till :) Det har inte blivit så mycket med "gänget" detta år men de fester vi väl haft har varit skit kul :) Ni är guld killar!!

Sommar, sol och vatten! Det har varit en underbar sommar som jag skulle kunna skriva tusen saker om. 
Älskade bolmen har förgyllt många av sommarens dagar för mig, ihop med kidsen, familjen och vännerna. Många dagar har jag och kidsen varit vid vattnet haft fika med och badat massa hela dagarna. Jag har även åkt mycket vattenskidor i år :) underbart!! Alla små utflyckter är med underbara minnen. Liseberg, Halmstad, Båtutflykter mm. 
I sommar gick jag även ur LKF och till ÅS för att spela fotboll med dem. Det var kul och självklart en positiv upplevelse. 
Sommaren 2010 mådde jag sjukt bra i förhållande till vad jag brukar göra. Alltså kan jag inget annat säga mer än att det var en underbar sommar :)

Mycket har hänt 2010 och jag kommer kunna sitta här hur länge som hellst om jag inte försöker runda av lite nu :P för nu ska jag hoppa in i duschen för att sen fara till Elin och Joacim för att fira in 2011. Som jag hoppas på ska bli ett riktigt fint år :) 
Det största problemet just nu är ändå vad sjutton jag ska ha på mig ikväll. Haha, alltid samma problem. Men det löser sig alltid :)

Så med ett leende på läpparna säger jag hejdå till 2010 och hälsar 2011 välkommen :D






29/12 -10

Sen sist har jag haft fullt upp :) 

I söndags alltså den 26 firade vi jul med mormors alla syskon med barn och barnbarn :) Alltid lika mysigt faktiskt. I måndags åkte jag med Anna och shoppade :D Hittade lite bra och ha saker men iget på rea såklart :P Sen var jag även inväg med mamma och pappa och shoppade lite.
I tisdags åkte jag med familjen Underbar för att shoppa med. Båda A6 och IKEA :) Sen när vi kom hem och hade kört lite bilbana så deckade jag i soffan :P Sen mer bilbanekörning :) Och sen satt Melle och jag uppe och spelade gameboy länge :)
Idag softade vi på morgonen och sen åkte barnen och jag hem till mig, så kom hilda med. Dem lekte massa och sen kom D med korv så då grillade vi i öppnaspisen. Mysigt.
Sen kom Hjalle med. Kidsen lekte, jag städade hela huset och gjorde sen mat å allt. Helt duktig om jag får säga det själv ;) Sen nu ikväll så har kidsen busat med David mest och kollat film. :)

Det går finfint nu :)




 "vill inte komma någonstans, vill bara ta mig lite längre än hit"
-LW <3



Julafton!

julaftons dagen var fin. Mysig stämning och sådär lite långtråkigt som det ska vara innan men får sina julklappar :P Iår var vi hos farmor, min mormor va där med och mina kusiner. Underbart. Jag är nöjd med julklapparna med :)

På kvällen for vi hem för att jag skulle fixa mig och sen vidare till Frida och Tom för att förfesta. Sen drog vi hem till Elin och Bagge. Det va kul till en början men slutade skit tycker jag allt. På natten va jag ledsen och hatade mitt liv. Ringde Cissi påvägen hem, åkte till henne och vi satt uppe super länge, drack te och snackade. Skönt, behövde verkligen prata.




 



"Man saknar inte sånt som man har"
-LW




gott nytt jul


Christmas for eve!

I onsdags var jag med Elin på christmas for eve. Mysigt.
Fast bäst var det nog ändå när vi skulle hem. "jag vill åka denna vägen nu!" "SVÄNG!"
hahaha. Jag älskar oss.
Å myspys hemma sen. hahaha. är det kallt så är det :)

Denna nattn sov jag inte mkt och vaknade med svin ont i huvudet. ahhaha
Iaf.. igår då..
Först var jag iväg på lite saker. Sen mötte jag upp mamma i bredaryd och fot iväg och shoppade lite. Som sagt, jag klara mig inte utan att shoppa :) Sen åkte vi hem och när vi kom hem så ringde Mattis och ville bli hämtad för han ville inte vänta flera timmar på tåget till värnamo. Så vi for iväg till alvesta och hämtade han.
Lååång dag i bilen blev det. usch.
Sen lagade jag mat till familjen och gjorde julgodis :)

Nu snart far jag till farmor för att fira jul :)
Alla kusiner kommer och mormor med så det blir finfint :)
Ikväll är det fest hos Elin och Joacim för hela slanten!
Elin och jag har våra planer ;) <3


God Jul!!







shopaholic

Igår åkte Melker och jag till Elin för att baka julgodis och åka pulka.
Vi fick för oss att vi va tvugna att hämta våra räkningar i Halmstad. Vilket vi iof faktiskt var också.
Så vi åkte dit, Melle och jag fick varsin tröja också :)
Jag är verkligen shopping beroende! Jag undrar om jag får med mig mamma på att shoppa lite idag innan jag far till fröken E för att fixa mig. Beroende va det ja.. Men det trivs jag bra med :)
Iaf..när vi kom hem från Halmstad så hämtade vi upp Saga med sen hem till Elin och bakade godis och myste!

Ikväll ska jag på julfest med Elin :) Lite nervöööös :P hahaha. men det ska bli kul. mitt vanliga stora problem är bara vad sjutton jag ska ha på mig.







"Du är svår att leva utan, jag är svår att leva med"
-LW <3





Ett fint minne!



En fin tid som för mig va kort, men som jag alltid kommer minnas.
Ett helt underbart gäng som fick mig att skratta och mitt hjärta att le.
Tack för den tiden ÅS tjejer, jag kommer att sakna er <3












"Sagan är slut, jag sätter punkt för sista raden"
-LW <3


elak



hahha jag kanske är elak, men jag dör av skratt varje gång jag ser denna!
han får faktiskt skylla sig själv att jag skrattar åt han så mkt om han lägger ut alla dom.


förkyld!

Jag sover kass om nätterna :( tummen ner för det!!
Min förkylning blir bara värre :( usch. idag har den tagit döden på mig.  
men har ändå varit och shoppat med mamma idag.
Fick med mig lite fina saker hem till mig själv :) tummen upp för det!!

Är för övrigt sjukt glad att min vänskap till en viss herre känns bra igen :)
Har alltid kul med dig, du är en helt underbar vän!! <3






"i dina ögon var det lättare att vara"
-LW


Sniffy! <3

Jag är helt sjukt beroende av sniffy!
Underbart!

för övrigt så har jag en dålig kväll :(





""jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
och som du sa, det är dags att dra"
 -LW




<3



jag älskar den :)

som jag vill

I fredags så va familjen underbar här. Saga stannade och sov här med.

Och igår for vi till jönköping med mamma, pappa och ica.
Fixade dem sista julklapparna. Fast mest saker blev det till mig själv :P hahaha

Jag saknar sommaren något sjukt mkt just nu. Fast det är inte det att jag inte gillar vintern för jag älskar det med, jag älskar snön, jag älskar skridskor, jag älskar att åka skidor, jag älskar att bygga snögubbar, jag älskar att leka med bilen på isen, å självklart älskar jag tomten ;)
men idag vill jag åka vattenskidor och bada :)







"och jag drömmer lite till och jag drömmer som jag vill"
-LW <3





skrills!!

Sov hos min lilla prinsessa Saga inatt :) 
idag har jag vatt i H-stad, skolan och lite julklappsköp.

nu kommer snart mina två små hjärtan hit :) mysigt.
jag är sjukt sugen på att åka skrills
om melle mår fint och det är skottat på isen kanske vi drar och åker lite.
 men han har vattenkopper så får se hur han mår.




"jag får lixom ingen ordning på mitt liv
det kan va så förfärligt, det kan va så bra!"

-LW

för många år sen!

FÖR CA 10 ÅR SEN
1. var jag bästa kompis med Therese 
2. gick jag fortfarande i ås skola
3. Mobbade jag andra i skolan, bland annat killen jag då var ihop med 

FÖR CA 5 ÅR SEN
1. pratade jag mycket med Rei som har haft stor betydelse i mitt liv
2. träffades elin och jag varjedag samt pratade tele minst 2 timmar varje dag.
3. blev jag kompis med Sandra och Linn 

FÖR CA 3 ÅR SEN
1. började jag på högskolan 
2. tatuerade jag mig för första gången
3. flyttade jag till halmstad

FÖR CA 2 ÅR SEN
1. älskade jag när en viss person alltid kom och sov hos mig :) 
2. träffade jag familjen underbar mycket och hilda.
3. berättade jag en av mina största hemligheter 

FÖR 1 ÅR SEN
1. körde jag bil på isen 
2. hade jag en helt underbar period i mitt liv, tack vara en som jag inte längre träffar.
3. slutade jag spela i LKF

FÖR ETT HALVÅR SEDAN
1. mådde jag bra 
2. va jag brun som satan :) 
3. åkte jag väldigt mycket vattenskidor

FÖR EN MÅNAD SEN
1. kronglade jag till det som fan på en fest. 
2. Klippte jag mig 
3. träffade jag min söta farmor

IGÅR
1. Bråkade jag 
2. va jag i cissis affär och hjälpte henne
3. kunde jag inte somna 

IDAG
1. Måste jag plugga lite 
2. Ska jag kanske åka skrills :) 
3. Ska jag till familjen underbar

IMORGON
1. Ska jag åka till skolan
2. Ska jag köpa julklappar till kidsen
3. Vill jag åka på bio :)





dina sånger har jag sjungit,
dina drömmar har jag drömt!
-LW<3


blod!


Jag är ju då blodgivare. Vilket är positivit på nästan alla sätt och vis. Dock har ju under den senaste tiden alltid lyckats att precis ha tatuerat mig eller piercat mig. Pinsamt värre.
Nu har jag ju då fått min typ fjärde kallelse i rad som jag måste tacka nej till. Dels för att jag tagit hål i tungan för ett tag sen, och dels för att jag inte riktigt vill. Jag har aldrig någonsin vatt rädd för blod, speciellt inte på mig själv. Tycker dock att det är lite läskigt när andra slår sig men det är nog mest för att det ser ut att göra så ont.
Men iaf, jag är som sagt inte rädd för blod men varje gång jag ska dit är jag ändå nervös. Jag vet att jag klara det bra men när jag sitter där blir jag ändå lite skraj för nålen. Fast det egentligen inte gör så ont. Trotts att jag är lite dålig på att hålla mig från allt med tatueringar och liknande som gör att man inte får lämna på ett visst antal månader så är jag ändå stolt över mig själv varje gång jag går därifrån med ett plåster på armen för att jag har lämnat. Jag tycker att fler borde ge blod. Det kan vara ni själva, eller en som står er nära som behöver det snart.





"jag skulle gärna ha ditt mod, jag skulle gärna ha din kärlek, med jag vänder här förlåt mig.
och om du saknar mig ibland så kan du släcka alla lampor för jag finns någonstans i mörkret"
-LW



Stjärnfall!

i måndags kväll åkte jag, Cissi och barnen till Halmstad för övernattning och shopping.  
Blev en megamysig kväll. Vi åt, fixade med julkort, kollade tv och lite så. Spelade gameboy med ju ;)

På tisdagen så sov vi länge, tog det lugnt och fixade oss. Sen gick vi på stan ett tag.
Åkte till busfabriken och sen när vi skulle hem så tog vi en tripp till Ullared.
Påvägen hem sen så såg vi massa stjärnfall :) mysigt!

Tack Cissi och trollungarna för de underbara dagarna :) <3
och grattis syster till körkortet!!




när du träffat borten
kom ihåg mig då!
-LW


julstämning!

jag har haft en underbar helg.

fredag va de mys med kidsen hos majmaj. sov där med.
hämtade cissi och daniel på natten.

lördag drog vi till pulkabacken sen bakade kidsen lussebullar och pepparkakor.
jag somnade i soffan hos majmaj tills vi åkte till sunnaryd :P ahhahah
myskväll med godmat och tv/film.

kunde inte somna natten till idag :S så hade nyss somnat känns de som när jag fick stiga upp för att åka iväg och spela lucia cup med rås. i div 3, inte van vid de :P spelar ju 5an annars.

snart kommer mamma å pappa hem. då blir det mat :D





Hejdå bror!

Idag körde mamma, ica och jag tizze till tåget!
Han får till norge för att vara där nu och jobba.
ha det bra, jag lovat att öppna dina julklappar
om du inte hinner hem så va inte oroligt för dom :)




jag kommer faktiskt sakna dig <3



Anna <3

jag älskar LW hela dagen idag verkligen.
och jag saknar verkligen sommar och LW live.
jag skanar verkligen min älskade vän anna andersson!
jag saknar när vi hade picknick innan LW.
jag saknar våra gröna band sommaren 08 på LW.
Jag saknar den fina kvällen sist vi va på LW
och jag saknar att vi tillsammans står och ryser, sjunger och är jävligt lyckliga!!




Lars Winnerbäck <3

bara tanken på att jag ska sova själv i halmstad inatt får mig att vilja gråta.
usch.

inatt har jag inte sovit ett skit.  
Lars Winnerbäck har gått om och om igen <3

 


hela jag ryser av hans underbara röst!

Önskelista

När jag var lite sette alltid jag och mina syskon upp våra
 önskelistor på ett träd i skogen precis bakom huset.

Dagen efter sprang vi alltid ut för att kolla om den va kvar,
 det va den inte, tomten hade alltid hämtat den. 


 

Hur underbart får det vara


sol i sinne...

 ...brun inne! japp jag vill ha ett solarium.
min pappa vill dock inte ge mig de. tråkis.

Igår skrev jag snabbt ihop min tenta. sen blev den ju dålig med :P
men jag orkar bara inte längre. är sjukt trött på skolan.

nu saknar jag kidsen och vill åka pulka.
vitt, vitt, vitt... jag älskar det!!!



kaos/mys

igår trodde jag va en bra dag, eller det va det med till en början.
tog de lugnt på morgonen sen hem till elin å våldgästa :) 
jag älskar min elin <3

sen blev kvällen kaos.
men slutade på natten med bil med rozitha.

idag har varit en lugn dag.
nu kom cissi, daniel, saga och melle.
cissi, saga och jag ska in i bastun nu :) mysigt.


är det såhär å ha bastu?!

hahhaa. jag älskar barnen alltså.

igår hämtade jag dem på dagis. när vi kommer hem frågar melle "får jag klippa dig idag melin?!" "ne jag behöver nog inte klippa mig" "men jag ska inte klippa dig i örat, jag lovar" hihi. han är för söt :)

sen lagade jag och melker mat till familjen med. :)
hilda och saga lekte för fullt. och sen på kvällen skulle saga och jag basta. 
hemma hos oss måste man gå till ladugården och hämta ved först. så på med alla kläder. hämta pulkan och gå bort för att hämta ved, såklart så måste man yxa den först med. drygt. väl hemma igen så kunde vi tända :) då säger saga "är det verkligen såhär att ha bastu?!" hahaha. "japp det är det i vår familj". "men det är ju mysigt!" Hon är för söt. när den va varm och vi skulle basta så måste man ju ha öl med. jag tog givetvis med en cola till saga. men de verkade hon inte nöjd med för hon ville med ha öl. men efter lite snack köper hon de där med att hon inte får dricka öl. :)

Skål och rull i snön blev det några gånger :) mysigt.
det är sånhär jul vi vill ha :)



Det går bra nu!

jag har haft tre finfina dagar :)
måndag va jag i skola och sen åkte jag på bus :) 
på kvällen åkte jag hem till familjen underbar. hade inte träffat dom på en hel vecka.
så vi kollade film och hade de mys. sov även där sen.

tisdag va jag iväg på förmiddagen. sen bara va jag hemme och tog det lugnt tills jag åkte till kidsen.
sen förljde dom med hem till mig. vi myste hela kvällen å badade badkar :)

idag onsdag, så va de iväg igen. tokigheter så de står härliga till. gillart. jag bara älskar oss och vår ideer elin <3
sen hem och då va kidsen här och väntade på mig :) så ville jag klippa melle och då sa han JA!! shit, vad gav jag mig in på :S men med lite hjälp av ica så gick allt super bra. vilket teamwork. men attans så söt han blev :D
och nu ska vi spela spel :) myskväll :)




RSS 2.0