jul å klag!

Japp nu tänkte jag berätta om min jul, men tänkte även klaga massa. Alltså jag i sin vanliga ordning!

För det första så har jag fått massa bra att ha saker i jul. Det har vatt helt ok å träffa all släkt och så.
Allt festande har vatt kanon. Parken var helt sjukt kul och jag ångrar inte en sekund att jag åkte dit. Aldrig någonsin har jag haft så kul där. Parken står inte högt hos mig men nu måste jag nog ändra mig lite där. Skit kul att träffa alla gamla kompisar. Från fotbollen å gamla klassen och så. Och ett extra tack till Sandra som gjorde kvällen helt sjukt bra! 

Och nu till mitt klag, jag stör mig så sjukt mkt på allt och alla som tytcker att de alltid gör så jävla rätt och är så bäst hela tiden. Stör mig på dem. Var glada att ni är så jävla perfekta istället för att berätta för andra vad fan som är fel jämt. Jag klagar inte på er så varför klaga på mig och försöka ändra mig då. 
Jag börjar få ordning på mitt liv och de känns sjukt bra även om det känns läskigt. Men har du inget bra att säga så säg inget alls till mig då. 

Så nu har jag vatt sur nog. Och tar du åt dig så är det bra, annars så behöver du inte bry dig. Det är min blogg och jag skriver vad jag vill. Nu ville jag få ur mig allt detta så tack och hej nu va de klart! 


inte på hela december :/

Shit jag är verkligen dålig på att skriva här nu för tiden. Har ju inte skrivit på hela december än och snart är det julafton. Och för första gången i mitt liv typ så är jag klar med klapparna innan den 23e. Skönt. Vad som är mindre skönt är att jag varit sjuk i över en vecka nu typ. Surt. Och för exakt en vecka sen på morgonen for jag iväg ,konstigt nog inte alls nervös, på min livs första arbetsintervju och någon timme senare så fick jag ett samtal som hälsade mig välkommen som fast anställd på förskolan i hånger. Kul. De firades med skumpa lax, familj och vänner. Jag va en glad tjej den kvällen kan jag meddela. Nu känner jag mig lite mindre glad för jag är sjukt trött men vill ändå kolla lite CO Segemyhr. Kidsen har för övrigt varit här idag med och tankat glädje i mig. Haha. Dem är så mysiga. :) bilder på vårt mys i snön kommer senare :) puss och godnatt :)

RSS 2.0