Ett mord kommer snart att ske

jag är arg!! (för ovanlighetensskull tänker ni nu). jag har haft en bra helg men med massa små saker som stör mig och bara gör mig så sjukt arg! just nu känner jag att jag bara vill skita i precis allt, fortsätta vara arg å tjurig och inte stiga ur min säng på två år minst!
 
 
Söta älskade Mathilda efter vinst i lördags :)
 
 
"jag kan ha räknar sekunderna som gick, mellan ljuset och åskans dån" 
-LW
 
 
 

minus

Hela jag ligger på minus. Fryser helt sjukt mkt hela tiden. Igår var det iaf träning ute, härligt och en kul träning. Känns som den gav mig lite mer än vad dom brukar göra :) så hoppas på en lika bra träning ute ikväll med :) men nu först, vårdcentralen för sprutor :)


karamellbak, vin och film

 
en underbart lugn och mysig dag. Först frukost med mamma och pappa. Sen lata mig på sängen en stund till. Sen var det montering av möbler som stod på schemat. fick då besök av hilda, så sen softade vi en stund till med film i sängen. När energin var tillbaka satte vi igång med karamellbak i några timmar :) mysigt! När hjalmar kom så satte jag igång att laga mat, när vi skulle kolla film så kom cissi och kidsen på besök. Vad passade då bättre än vin, cola, glass med varmahallon och maränger :) nu ligger hilda hjalmar och jag i sängen och snackar skit ;) sova?! De kan vi göra en annan natt!! :) trots min super onda hals och trötthet så har det varit en underbar helg och även om jag älskar mitt jobb och saknar det så hade jag velat göra om denna helgen, för att ha det lika bra igen :)

ikea och badtunna :)

igår var jag på ikea med familjen :) massa bra till mitt lilla hus inhandlades (Y)!
mitt skoskav dödar dock mig.
efter ikea åkte jag direkt å hämta elin å sen till daniel :) där vi var å kollade på hans nya hus. sen åt och badade badtunna läääänge :) mysigt! sen kollade vi på världens bästa film innan jag och jocke körde hem elin :)
helmysig kväll! måste göras om!
 
idag vaknade jag med extremt ont i halsen igen fick därför inse att jag inte kunde träna :(
 
imon är det iaf jobb igen, och allt kan bli lite mer som vanligt igen :)
 
 

saknade vänner

Underbara Carlsson har sovit hos mig inatt :) Skräckis igår så vi var livrädda :P Sen pratade vi planer för sommaren och mådde bra igen :P På morgonen fick vi besök av sötisen Ohlin, vi ville träffa henne innan hon åker tillbaka till skolan å vi inte ses förän till sommaren igen :( Ha det finast vännen så hörs vi snart på sms å face <3
Nu blir det ikea sen ikväll blir det bada tunna med mina sötpojkar :)
 
 
För övrigt så saknar jag mina underbara tjejer och vill tillbaka till varmen och alla underbara stunder med er!!!
 
 
 
 
 

exakt ett år

 
För exakt ett år sedan så var jag min färsta dag på mitt jobb idag. Ett helt år har gått och jag bara SÅ älskar mitt jobb. Känns sjukt att det redan har gått ett år :) Även om det ibland känns som att jag hade velat ligga kvar i sängen när klockan ringer, så saknar jag det alltid när jag inte är där!
Denna veckan blir det bara korta dagar :) soft!
Och ikväll börjar träningen utomhus :) lycklig blir man bara men tänker på det! Då ska jag glömma skoskav och den jobbiga förkylningen :)
 
För övrigt så var nyår kul, var hos Emmeli och Markus. Mkt folk, god mat och skön stämning :)
Markus gav mig ett stort fett blåmärke :P hahaha han är för söt!
 
 
 
 

RSS 2.0