helg igen

Mmm, så var det helg igen då. Suck, veckorna går för fort. Ikväll vet jag inte än vad jag ska göra, ensam hemma, panik på de. Men nu ska jag mysa med Ture en stund iaf. Hoppas på att få höra något från någon tränare snart. Vore ju kul att veta om man ska vara med imon eller ej. En så länge utgår jag ifrån att jag inte ska det så det står nog allt shopping på schemat :) älskart!
Sen imonkväll blir det fest med fina tjejer. lite sorgset dock, för sen flyttar några av dem :(
Söndag blir en bakis och slappis dag :)

Låt helgen gå fort ;)

När du står på toppen!

Helgen är över, pju ;)
Ne men den har varit lugn och skön. Hela dagen igår gick till fotboll. Härligt, men tyvärr en förlust. Ett snyggt blåmärke på mitt nyckelben med efter en spark :/ Kul vi som ska ta kort imon på jobbet.
Idag har jag lekt med Elin :) Och sen myst med familjen bacon :)
Imon är det jobb sen direkt spela match. Nicebajs

Idag är det ju inte heller någon helt vanlig söndag inte, det är faktiskt Cissis födelsedag :) Därmed ett stort hjärtligt GRATTIS till henne!
Cissi du är en helt underbar människa, som bryr dig om allt och alla, du är full med tokiga ideer och har alltid ett leende på läpparna :)
 
 
"När du står på toppen och tittar ner, och det är ljust vart än du ser.
När du har vunnit, kom ihåg mig då!"
-LW <3

ångest

Usch, ångest. jag vill inte ha fredag och vill absolut inte ha helg. Jag vill vara på jobbet!! Men men, vad ska man hitta på hela denna kvällen nu då? Och imon, och söndag? :/ Detta verkar bli första kvällen jag ska vara hemma. Usch känns inte okej, någon kommer att bli väldigt rastlös kan jag säga. Panik,panik.

älskade vän!

Idag åker älskade Johanna till Luleå för att bo där och studera. Igår efter en fin seger av tjejerna var det riktigt jobbigt att säga hejdå till henne. Även älskade Jonna sa vi hejdå till som inte kommer spela mer hos oss pga flytta och plugg med. Kändes riktigt jobbogt att stå och inse att det var sista gången jag såg er på planen som RefteleÅs-spelare :(
Ni är älskade och redan saknade ska ni veta! <3

lite besviken

Humm.. veckorna går fort. Helgerna brukar dock gå ännu fortare. Förra helgen var det match och fest. En underbar helg som gick som jag ville på nästan alla sätt och vis ;)

Denna helgen har jag dock inte sett fram emot ett skit. Låt det bli måndag fort tack.
Jag är sjukt besviken på endel. Trött på att vissa i ens närhet inte kan fatta att man har en egen vilja och sen ska tjuta sig till att man ska göra vissa saker. Ja , för då blir det ju verkligen så äkta och så sjukt kul. Aja bara att bita ihop och se glad ut så blir alla andra nöjda.
Aja, livet går vidare fast man är sur ;) så, som sagt, låt denna helgen gå sjukt fort så det blir måndag och mitt älskade jobb igen. :)

jag vill bo i en svamp

Hummm.. det var verkligen längesen jag skrev här nu. Fy på mig Men så är det. Livet rullar på, jobbet har börjat och fotbollen med. Känns sjukt skönt att träffa tjejerna så mkt igen. Fast jag har haft en underbar sommar och skulle gärna ha det ett lite tag till :) träffat en underbar kille som jag tycker mer och mer om. Träffat Elin mkt och det bara älskar jag. Har även hunnit träffa familjen underbar en hel del, vilket jag blir väldigt gald av :) Imon är det första matchen för hösten och den spelas hemma mot ett lag vi fick stryk av sist. Haha. Så ikväll laddar vi genom att åka ring, vattenskidor, låga mat och ha gilmmys hos mig :) älskade tjejer! Nehe nu ska jag ut med hunden. Puss på de

RSS 2.0