harry p

Dagarna går fort och jag har fullt upp att hinna med allt alla vill göra. Jag hinner inte känna efter vad det är jag själv vill göra. Men roliga dagar har jag iaf haft så jag klagar minsann inte :) varje morgon har jag försökt att kolla på harry potter, är nu på den fjärde filmen, i hopp om att lära mig tycka om det. Än gör jag det iaf inte. Men jag vill ja sett dem ändå. Aja.. träna har det vatt dåligt med. Det blir mest båt och att träffa vänner :) hinner även köra lite cross emellanåt :) och snart börjar jag jobba igen. Det ska bli kul faktiskt :) puss och party på de!!

åhus

I torsdags bar det av till Åhus för att spela sm i beachsoccer. Det gick inte så bra :/ på kvällarna var vi ute och åt på mysiga resturanger och så :) på lördagen började de vanliga spelen igen. Då gick det kanon bra för oss. Vi avslutade den dagen med 4 vinster och en lika. På kvällen blev de feeeest för hela slanten :) svinkul hade vi verkligen. Söndag va seg för nästan alla. Att lämna vo stod högt i tankarna. men icke, vi spelade, vann, kom etta i vår grupp och gick därmed obsegrade vidare till A-slutspel där vi vann första men åkte sen ut på straffar. Surt. Men det har varit en underbar helg med bara underbart folk :)

aja baja

Herregud vad jag är dålig på att uppdatera.

Jag lever iaf. Har fått semester nu. Med blandade känslor. Självklart är det skönt och så. Men jag kommer sakna dem på jobbet.

Men i veckan drar jag till Åhus med bästa laget. Först sm och sen typ cup. Det ska bli sjukt roligt. Älskar er vännerna :)



RSS 2.0