fotboll slash sur-dag!!

mitt humör ändras på sekunder, och för små saker.
idag har mitt humör verkligen ingen bra dag.

upp tidigt idag och for iväg på match. klantiga jag lyckades sätta på duschen när jag gick förbi den så jag fick spela ute med blöt tröja :P ahahha. kallt som fasen var det och vi förlorade. tråkigt.
påvägen hem va jag glad men med ett sms ändrades det å sen har jag varit på dåligt humör hela dagen och kvällen. orkade inte ens vara trevlig mot mormor och farmor så jag låg i min säng och var sur.
somnade men blev väkt av elin :P söta hilda kom och pussade på mig med.

förövrigt så har jag pajat mitt knä på matchen :/ de gör ont, är lila/rött och svullet. mysigt värre.


(ungeför såhär glad är jag med idag)



"alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel"
-LW <3




Fuck off nu kör vi :)

Det finns sånt som förgyller tillvaron :)

igår åkte jag och elin till lager 157. jag hittade massa för att vara där. tycker aldrig dom har något annars så alltid får jag åka hem sur som fasen men inte denna gång :)
Och sen på kvällen åkte jag till freddie för fest :) sen drog vi vidare till en annan förfest med. för att tillslut ha det svin bra på höganloft. fan vad jag älskade kvällen. hade så sjukt kul :)

idag när jag vaknade så älskade jag inte mitt liv lika mkt. i alla fall inte mitt mående :P hahha. jag va sjukt bakis men upp och äta sen sova en stund till och så blev jag väkt av en mysig hilda som kom in och kramades massa :)
sen dök även saga och melker upp så nu sitter vi alla ny badade framför tv'n och kollar på lejonkungen. snart ska simbas pappa dö och de kan jag inte se så då måste jag gå :P hahaha.

ikväll tar jag en lugn kväll med familjen underbar för att imon ska jag på match tidigt. :/

men det ska elin och jag ta igen nästa helg, för då ska vi supa som fasen och ha sjukt kul :) tiihiii...





"och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt, och det berättar att du saknar mig inatt"
-LW <3



mot det bättre men dåligt på något vis

jag ljuger om jag säger att jag mår bra. men jag går mot det bättre. Jag kan inte själv säga vad det beror på men det kvittar ju.

Sist skrev jag om att jag skulle träna och sen hem till familjen underbar. Den träningen höll på att ta död på mig. Men jag gillar det. De känns att man inte tränat på så sjukt länge.
Läxan som gjordes med Cissi sen gick bra. Nervöst innan. Nog både för mig och Cissi skulle jag tro. Den gav både tårar och mig några sömnlösa nätter. Det fanns nog en mening med det med.


Jag hade iaf en underbart fin helg. Mestadels med familjen underbar.
IKEA, A6, lite plugg, sova, tv-mys. Drinkar och SOL :)

i veckan har jag skrivit tenta, Ullared, skola, majmaj, mys, träning, tatuerat mig, shoppas och fått feber!

Jag älskar familjen underbar. Ni får verkligen mig att må bättre <3 

Jag mår som alla (som brukar läsa min blogg)vet inte alltid bra men jag har ju tagit tag i det och gör något åt det.
På dagtid mår jag i regel bra just nu.
Dock känns kvällar och nätter värre än någonsin och tankarna stärkare. Tur att jag inte varit själv alla dessa jobbiga nätter. Skönt att ha någon jag kan höra andas där jämte, det får mig att inte dämpa mina tankar och ångest med rakbladen.

Ikväll är jag sjuk och har dåliga tankar men sover hemma. inte bra.
LW får därför bli min bästa vän inatt.





"jag har letat efter ro för min skakande hand"
-LW

dålig uppdatering

Jag erkänner, jag suger på att uppdatera nu för tiden!

Sen sista så har jag iaf gjort massa. Sista skrev jag om att jag skulle börja spela fotboll i Reftele/Ås.
Förra torsdagen så var jag på min första träning hos dem. Det gick bra, jag blev uttagen till match söndagen efter. Och Fredagen var jag på reftele skola med lein och hade lektion. Mysigt på något sätt. Sen på kvällen åt jag med familjen sen till andra familjen för att ha fredagsmys och sova där. 

Lördagen åkte barnen och jag skridskor, busade och badade. Sen gjorde vi oss snygga för att vi ville de :P och åkte hem till dem på melodifestivalmys. Men fy fan säger jag bara, jag hatar melodifestivalen, sån skit och inga bra låtar. 

Söndag vaknade jag med ont i huvudet och illamående. Vi var ute och gick på isen i solen. mysigt. Sen låg jag i soffan och var nervös. Åkte sen på match iaf. Hela vägen till jönköping trodde jag att jag skulle spy. Men matchen gick hyfsat bra, jag dog på uppvärmningen och behövde typ spy då. Sen under matchen fick jag gult kort och hade svårt att hålla nerverna på plats. 

Måndag var det alla hjärtans dag. Jag va på samtal och sen hjälpte jcg Cissi att köra bud. Sen mitt i allt åkte jag iväg för att tatuera mig. Sen blev det mat på bambu med familjen Underbar. 

Tisdag shoppade kjag och mamma. sen lagade jag mat till familjen. ingen tyckte om de :P ahahha. bara jag. 

Onsdag skola sen shopping innan jag tog tåget hem. 

Idag har jag vatt å ätit frulle med Malin och Elsa. sen träning och sen lite mat och nu snart bär det iväg på träning igen. imorgon kommer jag ha ont i alla mina små muskler :P mysig känsla. 
Och när jag kommer hem från träningen så ska jag ner till familjen underbar där cissi ska hjälpa mig med en läxa jag har. nervöst. det kommer sluta i ledsamhet, det vet vi båda men det ska göras. Få se hur det går. alla kan ju hålla mig i handen ikväll.




"Som ett spöke i min hjärna som jag aldrig riktigt kommer undan"
-LW <3




ingen ordning




"jag får liksom ingen ordning på mitt liv.
Det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra"
-LW <3







just ikväll är det så förfärligt!!!




en puss på kinden

Alla har vi val som vi måste göra, beslut som måste tas, jag har just nu några som jag inte vill ta. Inte just nu iaf. Jag vill pussa dem på kinden och springa förbi för att slippa välja. Vore bra om dem kunde återkomma när jag vet hur jag vill göra!

Ett val bestämdes iaf ikväll. i Ren rädsla och utan att tänka så sa jag JA! Jag ska börja spela fotboll med Reftele/Ås. Jag har dargit på detta beslut sen lucia. Men aldrig riktigt kommit någe vatt med vad jag vill. Ikväll ringde tränaren igen å jag sa ja till att jag ska pallra mig dit!
På något sätt tror jag faktiskt att det kan vara positivt för mitt psykiska mående.

Ska berätta lite vad spm hänt sen sist. Jag har vatt i skolan lite, fått panik över att sova i hstad och åkte hem till fam. Underbar! Jag har även firat bror med släkten hemma. Sen även bowling å mat med båda mina familjer en kväll :)  Ur mysigt!! Och nu sitter jag i hstad med två sovande trollungar i min säng. Sjukligt mysigt! Älskar deras närvaro! Imon bär det av till badhuset för oss och självklart följer Elin med :D

Sen väntar två panik nätter själv i lägenheten och på torsdag hemfärd samt första träningen med R/Å på kvällen!!




RSS 2.0