döden

idag vaknade jag 03:30 av att jag fick som kramp. mellan brösten. och då kunde jag inte andas föränd e släppte. fattade inget och somnade om. efter 10 min kom de igen å sen höll det på så hela morgonen. försökte ringa mamma för blev ju skit skraj. men icke då. hon svarade inte. men sen pratade jag med daniel.
sen försökte jag äta lute å gå till skolan. kändes som jag skulle svimma hela tiden och efter 45 min åkte elin och jag hem. låg i hennes soffa. sen försökte gå en runda efter vi hade ätit lite. sen låg å sov i hennes soffa i nån timme. tack och lov att jag har henne. å sen ringde min mamma å frågade vad jag hade velat. ja vists de va bara 9 timmar efter att jag ringt henne. herregud man hinner ju dö 100 gånger om.

men men. jag lever. men har ont än. å mest i ryggen som vanligt. men inget slår söndagen då jag knappt kunde lämna sängen.
usch jag är en dåligt människa.

och idag tycker jag synd om mig själv. det får man ibland. så det så

Universeum

Igår var vi på Universeum, jag, Majmaj, Saga och Melker under tiden som Daniel och Cissi var på mässa :) det var mega mysigt och kul :D
Sen va de lite shopping med. 
å sen hem till Majmaj och äta mat och ha myskväll :)

  

dagens pyssel :P


Pärlplattor och shopping :)

Idag har jag suttit och pärlat pärlplattor med Hilda hela förmiddagen :D Mysigt. Men så tog den röda färgen slut. Och eftersom jag hade lovat mamma att handla mat med henne idag så tog vi oss en tripp till Värnamo för att handla då, och så köpte nya pärlor sen med :D Och massa mya smaker på min favvo dricka på systemet så där blev jag fattig :P Hahahhaa..

Sen hämtade mamma och jag ut mitt paket från panduro :D och nu kom vi nyss hem. Så nu ska vi pärla klart och ikväll blir det tjejkväll här hemma :)



shopping på hög nivå :D

Igår så tog Elin och jag oss en tripp till Ullared. Där det inte fanns mkt av värde :P ahaha. Så när vi hade kommit ut, ätit färdigt och skulle åka hem så ville vi inte hem. klockan var inte alls mkt. Så vi besämde oss för att shoppa mer. Men vilken stad skulle vi då till ? humm... Varberg blev det och vists va det mysigt på stan där alltid. Sol å fint. Men hittade dock inte så mycket i affärerna att ha där heller. så vi åkte vidare mot Falkenberg, Och sen ville vi såklart till vår älskade stad Halmstad :D Och där blev det med shopping. Och sen åkte vi hem för att alla affärer stängde. attans med. hade kunnat gå där mycket mer :)

Sen blevd et en myskväll hos Majmaj och sen hem till Saga å Melker å åt lite :D


goding




hjalmar den godingen :)

jag älskar dom


shopping, barn och muffins

Idag har mamma och jag varit och shoppat en stund. Tack för allt jag fick :)

Sen nu så har Hjalmar kommit hit, jag tog vagnen och gick ut å gick med han. så just nu sover han och jag ska baka muffins.

Sen lite senare så kommer min älskade Saga och Melker hit med och ska vara här och busa å mysa ikväll :) Blir nog bolibompa och bada badkar :) Det brukar dem vilja :)


Och ska bara säga en sak, exakt för att år sedan idag, då badade Elin och jag för första de året i havet :) Påvägen ut till havet snöade det och jag kan lova att det var sin kallt :) Men vi är såååå coola ;P


bilden är på Elin, Hjalmar och Hilda, kvällen innan Elin och jag skulle åka till sälen :)


Mardrömmar!


Natten har varit skit, drömt mardrömmar hela natten.


Idag är ingen bra dag!




...


jobb

Idag väcktes jag av att min mobil ringde. Dagis behövde vikarie. Jobb, jobb. Men det var rackans roligt och jag älskar verkligen de dagiset måste jag säga. Fast att jag senast igår hade diskutioner om jobb och jag sa att jag aldrig i hela mitt liv ska jobba. hahhaaa...

Så har iaf varit på Ås förskola hela dagen idag och sen tog jag med mig Saga och Melker hem för att myspysa lite. <3

Nu är jag trött och har pratat med, som min mamma sa när hon kastade luren till mig, min allra bästaste vän :P hahahaaa.. Det behövs ibland. Och imon bär det av ner till Hstad för att gå i skolan i tre timmar :( Usch.. men men... Ett måste är det.

Jag fryser till is. Och ska därför ta mina täcken, värmekudde och min nalle och titta film nu :)

om mig..

Berätta sju sanningar om dig själv;
1. Jag kan ofta bli rädd för mig själv och mina tankar.
2. Jag är väldigt omtänksam och bryr mig om allt för många.
3. Jag är shopping beroende och shoppar för pengar jag inte ens har.
4. Jag är totalt livrädd för fåglar och tror att de ska picka ut mina ögon.
5. Jag gillar att slåss och muckar gärna på dansgolvet.
6. Jag hatar att äta bland folk. Jag klarar inte ens av det bland vänner.
7. Jag hatar personer som ser/är lyckliga.


Sex sanningar om hur du var som liten;
1. Jag va sjukt envis.
2. Jag var bortskämd
3. Jag va en jäkel på att charma folk.
4. Jag mobbade andra.   
5. Jag slogs mycket och hittade på jävelskap.
6. Jag va ganska söt


Fem sanningar om ditt kärleksliv;
1. Jag tror inte ett skit på kärleken
2. Jag gillar bara killar som fjeskar för mig
3. Jag skulle aldrig någonsin erkänna först vad jag känner. 
4. Jag klarar inte av att ha långa förhållanden
5. Jag har extremt svårt för att gilla någon.


Fyra sanningar om ditt familjeliv;
1. Min familj är inte vad alla andra tror och ser.
2. Jag kan bara tjura lite så får jag nästan vad jag vill av mamma å pappa.
3. Jag tycker egentligen om mina syskon, iaf ibland.
4. Vi bråkar jävligt mycket.


Tre sanningar om ditt kompisliv;
1. Jag har mest killkompisar.
2. Jag har inte en enda kompis som vet allt om mig och om hur jag mår.
3. Jag är skit kass på att höra av mig till mina vänner men finns för dem i vårt och tort.

Två sanningar om din personlighet;
1. Jag är väldigt bra på att dölja hur jag egentligen mår.
2. Jag har väldigt svårt för att vara social, speciellt med folk jag inte känner bra.

En riktigt extremt otroligt jävla hemlig hemlighet är;
1. Aldrig i livet.


Ansiktsmålning och trevligt folk :)

Lördagkväll blev det hem till Cissi och Daniel för att äta mat :) gootti. Sen så åkte Saga och jag på biltur och pratade killar, kompisar och dagis. Sen var jag hemma ett tag å hade tråkigt, åkte en biltur till. Som slutade i Skinnebo och blev film och snack tills halv fem på morgonen.

Idag så åkte jag till Saga och Melket för hade lovat dem att ansiktsmåla dem :) Dock så klarade inte Melker av det utan det blev en på armen istället på han. Lite svårt å sitta still har han allt :P Och Saga ville vara ängel.
Sen så kom Rozitha dit med och vi gick på promenad jag, hon och Saga :) Trevligt.
Väl inne igen så däckade jag i deras soffa och vaknade lagon till Falk filmen :P ahhaa. Så nu e jag pigg som bara den :)








Sol i sinne, brun inne :)

Hahahaha.. jag skrattar varje gång jag ser den filmen och pappan säger sol i sinne, brun inne :) ahhahaa
Och det är just vad jag behöver, jag behöver verkligen ett solarium. Dels för att jag är blek med mest för att jag älskar värmen :) Men men..

Idag fick jag ett sms av min lilla skruttis Elin, vi ville åka på road tripen idag istället som jag ville gjort inatt :P ahahha. Men de belv massa timmar tillsammans med henne nu iaf å en jäkla massa skitsnack. Tacka gudarna för att skitsnack finns. Vad skulle man annars göra :P

Och nu tror jag att det blir en promenix å sen ett långt bad :) kanske med film samtidigt. De brukar kunna passa mig bra. 




leverfläck och mord!

leverfläckar....usch.. de äcklart mig fruktansvärt mkt. har klippt bort en nu. hoppas bara på att den inte kommer tillbaka. och ja, jag vet att man inte ska klippa bort dem. men jag vill ju inte ha den där.


ikväll har elin å jag pratat om vilka olika sätt vi ska kunna ta ihjäl två som vi hatar.
först skulle de ställa sig på ett led så att vi kan skjuta dom. mensen kom vi på att det inte är så plågsamt så vi ska tvinga upp dom på 10an i jönköpings simhall och binda tyngder runt deras ben. sen putta i dom. och alla som varit där vet ju attd e har glasrutor nere i bassängen så man ser in. så då kan vi se dom stå där på botten å plågas. usch så hemska vi är. men som ni förstår så finns det två personer som vi hatar extra mycket.

Elin: jag är nog psykopat, borde jag bli rädd för mig själv?

jag älskar dessa diskutioner. de känns som en sten släpper från mitt hjärta :)



Fredag...

alla andra säger att fredagar är så skönt... Jag ser inte dte sköna i det. Jag får mer panik vad fasen man ska göra. Man får massa förslag, svårt att bestämma sig och därför blir dte inget istället. Ikväll har jag massa på förslag. Men vilket av det ska jag välja. Och vilket jag än väljer av dem så kommer jag ångra att jag inte va på något av de andra sakerna istället. Så är det alltid.

Dock vill jag åka till systemet idag. Men min mamma vill inte det. Så nu e jag sur. För jag dör hellre än att åka själv till en affär, då får jag ju panik. Kanske så kan jag få med mig min syrra när hon har slutat skolan, det brukar alltid gå :) skulle behöva köpa en tröja som jag velat ha länge nu med. Inte för att min ekonomi tilllåter det här men jag vill verkligen ha den.
Det blir ju lagon roligt när min klocka snart dyker upp på posten med. Herregud, jag ha något fel med mig å mina shopping. jag bara beställer massa kläder å prylar utan att ha pengar :P men som tur är så har jag min mamma. hon betalar, jag får en utskällning, och sedan går jag och gör samma sak igen. jag är ett ont barn. usch för å ha en sån som mig :P

ne nu ska jag nog äta lite frukost :)


fest hos danne

herregud nu såg jag att jag hade kvar ett inlägg i utkast :P sen dannes fest. bäst jag lägger ut de nu :P


haha.. jag kom för sent som vanligt, herregud jag kan aldrig hålla tiden ju. å jag som skulle varit där 18:15 å hjälpt till med maten innan alla andra skulle komma vid 17:00. hahha. så blev det med de. typ 17:15 klampar jag in å ber om ursäkt för att jag va lite sen :P ahhaha. men jag hjälpte till med maten sen iaf dock fick danne göra nästen allt själv. men jag hackade ju iaf gurkan :) hahaha förlåt. men jag vet att han älskar mig ändå :P ahhaha. det blev iaf en lyckad kväll :) tackar alla för det :) å anna å jag fick ju litet pratat iaf i gaderoben som vi gömde oss i :P ahhaha. å sen tryckte vi väl alla tjejer ner oss i badkaret för å se hur många det fick plats å sen kom vi ju inte ens upp :P ahahha. det där är typiskt oss. men men :) kul hade vi.


jag å elin :)


jag besparar er bilden då elin slickar mig mellan benen :P haha.. hon är inte som hon ska när jag blandar hennes drinkar :)

Puss å hej på att jag hade en bra kväll med gänget..



dålig kväll...

jag behöver bara få skriva av mig lite. för just ikväll finns det inget jag hatar så mkt som mitt liv. jag vet inte vad jag ska göra åt det. men jag vet att det är bara jag som kan ändra på hur jag mår ingen annan kan göra det åt mig. men det är så lätt å säga att man ska ändra det men inte att göra det.
jag saknar verkligen att ha någon att prata med på allvar. en gång hade jag det. men tiden tog det ifrån oss. och hur mycket jag än försöker att bevara den vänskapen så bara försvinner den. den har sina små ljusa stunder ibland men tyvärr är det inte ofta. och det känns som jag är helt själv om att försöka rädda de med, och det går inte, du måste försöka med. det värsta är att du blir sur om jag inte försöker. men de ljusa stunderna som vi iaf har känns helt underbara å jag försöker att minnas bara dom.

 
Eansamheten har aldrig gjort sig så påmind alltså. usch säger jag bara. hur ska jag orka ha det såhär om de alltid ska vara så? fan ta denna kvällen säger jag bara


RSS 2.0