mig gör du inte om mer.

Jävla-kuk-hor-fitt-fan. jag är sur och jag orkar inte bry mig om någon. Bara stick ur mitt liv. Hatar när allt ändå bara är på alla andras villkor. då kan de kvitta, jag är trött på att göra som alla andra vill jämt och råkar man säga vad man själv vill så får man bara skit för de. Så, dra åt helvete och låt mig vara om du ändå ska göra om mig.

att inte tåla kräftor

Aa, vad ska man säga, att inte tåla kräftor är tråkigt. För visst va det den enda kräftan jag åt som gjorde mig så illamående! ;)kan inte ja varit något annat. Haha. Jag hade iaf en underbart fin kväll nästan hela kvällen. :) bilder kommer sen :) tack alla medverkande för en lyckad fest!

..




Så dåligt

Träning hit och träning for. Känns som att det är det enda jag gör efter min praktik. I måndags va jag på sjukt dåligt humör på träningen. Och tisdag åkte jag hem till mamma och pappa lite. Behövligt de med. Sen onsdag va det träning. Och igår åkte jag med bästa tjejerna till ullared. Mår verkligen bra av er <3 tur att vi ses ikväll igen :) och då blir det även hem till familjen underbar och de ska bli sjukt skönt. Saknar dem. Fast det är helt kanon hos majmaj. Vi snackar skit, lagar mat, pratar behövliga saker med ;) och bara har det allmänt bra :) Ne nu ska jag upp. Slutar sjukt tidigt idag och då blir det shopping med syster :). Sen måste jag till cissi och snacka med henne. En miljoner frågor och funderingar kring erbjudanden som jag fick igår. Men hur vill jag göra? Hur vill jag ha mitt liv och är jag verkligen sån? :/ svårt allt känns. Och de går ju inte bara slå av de tankarna heller.

för kort helg

Jag har haft en bra men för kort helg. I fredags efter vfu'n så var jag och majmaj och shoppade :) massa kul saker fick jag med mig hem. Och sen åt jag mat med min familj innan jag åkte vidare till familjen underbar och va där hela kvällen och kollade film. Lördag så for jag med barnen till Ljungby för att bada på äventyrsbadet. Mysigt. Sen när vi väl kom hem så var majmaj hos oss och väntade på oss gör att inta en film och myskväll. Och mysigt va de. Haha. Söndag åkte jag iväg med laget för att spela match. Vinst med 10-0. Fint tjejer! De va min helg de. Lugn och skön :) <3

en bästa vän!

Jag är lyckligt lottad som har en bästa vän som alltid finns där. Just nu känner jag att jag saknar henne och våra extremt tokiga idéer och stunder. Men jag vet oxå att även om vi inte umgåtts så mkt nu på sistonde då tiden inte räckt till så blir allt som vanligt när vi ses igen, det är som om vi bara fortsätter där vi slutade. Det finns inget bättre än att veta att hon alltid skulle ställa upp på mig när jag än ringer på dygnet så vet jag att hon skulle finnas där. En bästa vän är en skön trygghet. En bästa vän är det bästa man kan ha. En bästa vän är Elin Magnusson! Jag älskar dig och finns alltid här för dig <3

deppigt

Den senaste tiden har jag varit sjukt deppig. Sover dåligt och drömmer bara massa jobbiga saker. Jag försöker att hålla käft och se glad ut för att inget ska märkas. Tror jag lyckas faktiskt :) men orkar jag de? Ne de känns fasen som att jag inte gör de mer. Fan. Jag vet inte ens själv vad jag ska göra åt det eller fullt vad det beror på. Jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra med mitt liv som de är nu för såhär kan jag inte ha de. Och som de är nu känns allt så ensamt, alla är så glada och lyckliga så man vill inte berätta något för dem. Vill ju att ni ska få vara glada och slippa höra!

döden då

Jag suger på ätt skriva här. Fullt upp på dagarna. Vfu'n är kul och jag trivs bra. Träningen ger mitt knä en dödenupplevelse.. Sen sist har jag även träffat trevligt folk som får mig att le lite extra. Två nya OnePiecear har jag fått med :) hur underbart som hellst. Lite smått depptankar har jag haft med. Tråkigt. Och sjuka drömmar då jag blir slagen, jagad och dödad hela tiden. Ikväll blir de mysipysi :)

på rymmen

Inatt rymde Cissi och jag hemmifrån. På vägen köpte vi oss en fyrhjuling för det tog för lång tid att gå. Efter ett tag hamnade vi på en fest med personalen på åtteråsskolan men då kände jag dem dock inte. På festen sarvade vi bort fyrhjulingen så vi fick ta flyget till Malta. Helt sjukt. Där va de varmt och skönt. Vi solade, badade och festade. Cissi fick även för sig att hon skulle tatuera dig för det hade saga gjort hemma. Hon skulle ha en stor röd nyckelpiga på hela ryggen och istället för svarta prickar så skulle det vara ansiktena på hennes x-killar. Haha. Fan va sjukt de kan bli.

på rymmen

Inatt rymde Cissi och jag hemmifrån. På vägen köpte vi oss en fyrhjuling för det tog för lång tid att gå. Efter ett tag hamnade vi på en fest med personalen på åtteråsskolan men då kände jag dem dock inte. Då slarvade vi bort fyrhjulingen så vi fick ta flyget till Malta. Helt sjukt. Där va de varmt och skönt. Vi solade, badade och festade. Cissi fick även för sig att hon skulle tatuera dig för det hade saga gjort hemma. Hon skulle ha en stor röd nyckelpiga på hela ryggen och istället för svarta prickar så skulle det vara ansiktena på hennes x-killar. Haha. Fan va sjukt de kan bli.

vill inte..

Att vakna såhär sur och deppig gör ju inget i mitt liv bättre. Idag är en sån dag då jag hade velat dra täcket över huvudet igen och inte stiga upp förän ikväll. Suck...

Tonight's gonna be a good, good night!

Nu ska här plockas svamp.
Sen tagga match.

Och kväll är det partyparty med min pingla :D <3






(jässis bilder)

tatuering

Jag har fått mersmak. För en vecka sen så tatuerade jag mig på ryggen. Glömt att berätta detta. Den är snart helt läkt och jag är nöjd som bara den. Det är en blomranka med orkidéer. Bild kommer senare. Och sen dess jar jag fått sjukt mkt mersmak på det hela. Vill bara göra massa nya nu :) så vi får se när, vad och var nästa blir :)

dåliga jag

Ännu en gång så var det massa dagar sedan som jag skrev sist. Men sen dess så har jag gjort massa kul. Tränat, träffat Karin och Tyra på tjejmys och varit på värnamodagarna för första gången i mitt liv. Kollat på Clara när hon spelade poolspel och deckat på chappen. Umgåtts med världens bästa Elin och snackat en massa skit, ätit onyttigmat och varit på match med rås-tjejerna. Jag har även börjat min praktik på åtterås förskoleklass och "flyttat" till majmaj. Nu ska jag åka ner till Saga och Melker för att sova där, imon är det Halmstad som gäller. Sen ska jag ta mig i kragen och uppdatera här oftare.

RSS 2.0