bolmendagen

Jag vill absolut inte ha söndag. Vill kräkas av bara tanken på det. Men nu taggar vi bolmendagen med ansiktsmålning och fest :)

repris på dessa dagar tack!

Igår hade jag en mysdag. Vaknade jämte Saga, och sen klippte Melker. Sen bad och sol med Johanna och Sandra. På kvällen åkte min familj och familjen underbar ut till horn och grillade. Sandra och Matilda följde med oxå. Ur mysigt :) kortspel, musik, bra sälskap och solnedgång :) en bra kväll. Och idag vaknade jag jämte Melker. Sen kom Ica och vi fyra åkte och shoppade :) alla var vi nöjda påvägen hem :) underbrt. Och kul ätt umgås med syster lite med. Ikväll var vi varit ute och gått cissi jag och barnen. Och nu har hilda och jag tjuvstart på fredagsmyset :) imon blir det mysfrukost med bra sälskap :)

priset för lycka

paniken börjar att komma. hur fasen ska detta sluta :/






"vet du vad lycka är så säg det nu,
vet du vad priset är för den"
-LW <3


en lugn helg

En fin å lugn helg har jag haft. Fredag lagade saga och jag mat till våra familjer. Plockade hallon å allt. Kvällen blev de mat, kortspel, GT, och skit snack. Haha. Kidsen sov även hos mig. Och sen för jag och majmaj till Jönköping och stoppade på lördagen. Efter de bio innan vi åkte hem. Mysigt. Söndag åkte vi iväg. Sen kom vi hem med massa kantareller och gjorde soppa och kollade film. Sen blev de en lugn kväll med syrran hemma. :) alltså en sjukt lugn men Mysig helg :)

jordgubbar med glass :)

Helgen har varit fiin. En kul fest hos jässi. Måndag utflykt med fam underbar som slutade med båtåk till horn beach för grillning och mys. Igår va de middag hos kusin vitamin. Trevligt. Idag har vi plockat massa svamp och nu blir det båtåk och skidor till en ö. Där grile och bad med trevligt folk :) livet är fint.

..

Ledsna dagar. Jobbiga tankar. Tur jag har familjen underbar. De blir bara värre och värre. Helvete

åhus beachsoccer

Helgen i åhus bestod av sol, sand, snygga killar, fotboll och ett underbart lag. Det va en helt sjukt rolig upplevelse och jag ångrar inte en sekund att jag följde med dit. Tack för en fin helg RefteleÅs damlag!

Bra nyheter :)

idag har jag fått bra nyheter. och allmänt haft en kanon dag.
först iväg på saker. sen hem å vända, ett bra tele samtal då med :) sen till elin för att ta igen allt vi missat den typ månaden vi inte setts.
idag har jag även fått två festingar till. 12 nu då :(
och idag vill jag även säga grattis till karin! så GRATiiS!!!

och nu har jag precis packat inför åhus och ska sova. imon far vi med 8 färjan och kommer hem på söndag.




"jag drömmer lite till, och jag drömmer som jag vill"
-LW


<3


9 år av saknad!






Läs vad jag skrev förra året här!  





you've got a friend in me

Helgen har varit fin :)
Fredag kväll var det grille hemma hos Sandra med fobollstjejerna. Mysigt!
Lördag blev shopping på A6 med familjen Underbar.

Och igår var det shoppingdag med mamma och syster. Hittade massa fint och fick typ allt jag pekade på :) Såna dagar älskar jag :) Tack mamma!
På kvällen var det fotboll. Inte jätte pepp men det var en soft och rolig träning!
Jag börjar bli nervös inför Åhus. Hahaha.. Men jag vet att jag kommer ha skit kul :)

På tal om inget så var det på tok för längesedan som jag träffade Elin. Detta ska vi ändra på!
Jag saknar dig Elin Johanna Ulfsdotter Magnusson!




<3


RSS 2.0