ett annat stadie

Idag har jag vatt hos tandläkaren för att plasta om en tand. Herregud så nervös jag va innan. Aldrig fått bedövning innan och måste säga att de gjorde faktiskt lite ont allt. Och när jag ändå va där bad jag dem att ta bort mitt tanksmycke med som jag för 14 år sedan satte dit. Jag känner ju att jag är i ett helt annat stadie nu än när jag var 8 år gamal och glad över denna delfin som jag då valde i födelsedagspresent. Sagt och gjort, tandsmycket togs bort och det är jag glad över. Efter det för jag iväg på annat och sen träffade Karin ett tag :) skönt att ses. Alltid lika kul :)

examensarbete

Det har varit skola, examensarbete och fest bland annat sen sist. Årsfest med Reftele goif. Sägs att den varit roligare och det betvivlar jag absolut inte. Men då de va första gången jag va med har jag inget att jämför med. De va en ok kväll. Jag vann ju bowlingen inom mitt lag :) haha. Och även ett pris till sen. Årets överraskning! För övrigt så känns det just nu som att mitt liv kretsar krig vårt ex arbete. Inte alls så man vill spy på de. Haha. Idag har vi de sista intevjuerna och ska sen bara skriva ihop allt helt :) pluset med allt de är att jag får träffa Elin jämt. Och i måndags blev vi lite väl trötta på arbetet och tog oss en paus för att åka till Olivia och pierca oss. Först ut va Elin och tur va väl de för hon behöll ju lugnet. Haha. <3

Lyssna till ditt skratt.

Idag har vatt en såndär riktigt bra dag, utan att vara så sjukt speciell. Bara vardags bra lixom :) 
Egentligen hatar jag verkligen tisdagar. och ja, jag vet att hata är ett starkt ord men jag menar det verkligen. 
Denna tisdag är ett undantag, den har varit en riktigt bra tisdag. Spenderast med Elin, jobb med examensarbetet och på posten kom en ny one piece och ikväll har jag avslutat massagekursen :)
Så nu är jag massör med :) helt sjukt vad bra min dagar har varit :)


Ikväll ska jag lägga mig med ett leende på läpparna :)



"Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skatt. Och det berättar att du saknar mig i natt, dte gör jag med."
-LW <3


 

grattis :)

Varit på morfars grav idag!





Grattis på födelsedagen <3



kom ihåg mig.

de va längesen jag skrev här nu.
jag vill bara berätta att jag lever :)
nu för tiden tränar jag kanppt något, bara en dag i veckan. så jag kommer snart att rulla fram.
Umgås mkt med vänner istället och har även blivit endel skola.
Jag kan även med ett leende på läpparna berätta att jag nästa lördag börjar en kurs för att bli utbildad massör :) Något jag velat göra väldigt länge men verken haft ork eller tid till. Så därför är jag nu glad att jag tagit mig i kragen och ska gå den :)

tänkte också pssa på att lite snabbt berätta att mina vänner just nu betyder sjukt mkt för mig. jag skulle aldrig klara mig utan er :)



"när du står ensam kvar på tå, och ytan inte går att nå"
-LW <3


RSS 2.0