Underbara dagar

jag har haft en underbar helg :) 

Fredag: åkte med mamma, mormor och ica till jönköping för att shoppa. fick massa kul saker inne på ikea. fika och sen massa kläder med, sen shopping å mat i värnamo påvägen hem. jag va nöjd :) sen blev de en lugn kväll med mamma och pappa :) längesen verkligen

Lördag: åkte till gislaved för att se kanelevalen. så kollade den å hälsade på majmaj. sen så stack vi vidare till värnamo för mat, sen sävsjö för att kolla brittas bal. superfin var hon :) sen hem och iväg på myskväll :)

Söndag: lugit sjuk i min säng. efter massa alvedon mådde jag bättre å det bar av till farmor för att fira morsdag. mormor va ju där med :) mysigt :)
sen hem och träffa extrafamiljen, åkte ner till bryggan med dom och fiskade. mysigt där nere :) sen hem på mys hos dom :)



det har varit en helt underbar helg verkligen. lugn å skön med massa bra folk :)






dåliga men ändå bäst

elin och jag är lite dåliga på att plugga verkligen. men bäst på att snacka i timmar :P

idag åkte jag till elin för att plugga. efter att vi läst uppgiften som vi ska göra så tyckte vi att vi var klara :P hahahhahaa.. det blir alltid så. då räckte de med plugg för oss. :)  lagade mat. åkte rundor och lite så istället. snackade massa skit om allt å alla :P ahhaha 

dessa stunder är guld!!!


 


solkatt i bur

helt underbar helg. lugn å mysig.
tack alla som gjort den så fin!

<3








vet inte

i min blogg hade jag tänkt skriva saker om mig, om hur mitt liv är, vad jag gör och om hur jag mår osv.  men just nu mår jag inte så bra, vilekt inte är någon helmlighet.
men jag vill inte att någon ska tycka att detta är något klago ställe. utan för mig är det mer ett ställe att rensa tankarna på. jag vill inte på någont sätt att någon ska tycka synd om mig, för det är det inte. men heller inte klaga på att jag bara klagar för dte ä'r det jag gör när jag inte mår bra. och det vet jag. men jag måste få göra de.

Så alltså. jag mår skit. tänker dock inte berätta varför.  men inte fan är jag glad inte. eller jo det är jag självklart ibland det med. ikväll tex så har det varit helt underbart. jag har varit i min "extra" familj. som jag bara så mkt älskar. och sedan åkte barnen med mig hem hit tittade film, myste och busade. målade ansikten med :) saga var en tiger och melker ville vara en clown men han tycker att alla färger utom blå är fula så det fick bara vara blått. och så kittlades de så inte så lätt å måla :P ahhaha. men han se söt ändå jue :) och sen fick saga måla vad hon ville på mig.
sånahär tillfällen ger mig bara sån extrem lycka. för jag älskar dom :) de gör mig glada och får mitt hjärtat att le :)

men sen är jag sån så jag byter humör på bara några sekunder å blir ofta skit arg. poch det är jag just nu. jag vet absolut inte avrför. jag borde vara glad. jag är hemma, precis träffat busarna och ändå är jag bara så arg. och jag vet inte vem jag är arg på heller. helt konstigt känns de. men känns som jag bar måste slå någon. helt sjukt.

Sen får jag min äckel känsla av total värdlöshet. det bara kommer oxå utan någon anledning. jobbigt att hantera måste jag erkänna. och det håller alltid i sig så länge. mest på kvällar. skit jobbigt.

men men...







<3

En treo egoism

idag har malin bara liiite ont i huvudet.
bra jobbat :)



sigges

jag kan inget annat än säga att det va skit kul :)







En hel vecka

Japp, en hel vecka har gått sen jag skrev här sist.

I söndags, dagen efter liseberg så hade vi mysdag hemma hos Saga och co.

Måndag så åkte jag ner till Halmstad tidigt för att gå i skolan. gick hela dagen faktiskt och det känndes bra :P

Tisdag så var vi på studiebesök, först i en förskoleklass och hade lite utomhus matte med dom och sen var vi och kollade på två förskolor till och grillade å hade oss.

Onsdag så gick vi i skolan heladegn då med. Sen på kvällen så kom Saga till mig och badade dabkar och sov över hos mig.

Torsdag så bakade vi hela förmiddagen. Bullar och muffins :)  Sen kom melker och cissi på fika :D
när dom hade åkt hem så städade jag lite och sov :P sen så åkte jag hem till Cissi, Saga och Melker på myskväll och sov där sen.

Fredag så busade vi massa, sen så åkte vi till värnamo, mc, shoppade lite och sen apladalen och lekte. Sen åkte vi hem och spelade fotboll och lite så. sen på kvällen snackade jag skit med elin i över två timmar. kväll och kväll. natt kanske man ska säga :P 

Och idag blir det shopping om ett tag. måste ha nån liten jacka/tröja att ha över klänningen jag ska ha ikväll på sigges :) å sen så måste jag till sysytemet med ju :) 
hoppas på en superkul kväll idag :) behöver de :D


 

Liseberg

En bra helg har detta varit :)  tackat jag extra familjen för :) ni är guld <3




lite mys.

skulle lägga in bilder sen igår i min mobil å då kom jag på att jag inte laggt in på länge frånd en till datorn. så hittade många fina saker :)

bland annats bilder sen endag då melker å jag var nere vid vattnet :)

 



:)

vissa saker känns bättre nu. vissa inte. jag har massa runt mig, jag uppskattar det extremt. men är rädd för att bli jobbig.

men jag hoppas på att allt snart ska bli bra. jag är berädd på det nu. ska satsa :)



blod och fotboll

Idag har jag varit på sjukhuset och lämnat blod. duktiga jag :)
Sedan så åkte Elin och jag hem till småland. skönt tycker jag. jag tror verkligen inte jag trivs i halmstad så mkt samtidigt som jag kan längta som fasen efter att få åka dit. men men.. nu är jag iaf hemma i skogen :)
Och jag var mega sugen på att åka på fotbollsträning idag och därför bar det av dit på kvällen. jag mådde inte så bra, men med tanke på att de på sjukhuset säger att man inte får göra någon fysisk aktivitet samma dag aom man lämnat blod så var det kanske inte så konstigt att det känndes om som att jag skulle svimma mest hela tiden. men jag var så fruktansvärt sugen på att åka dit så att jag bara inte kunde låta bli.

Nu är jag trött men vill ändå inte sova.
får bli en film nu.  :)




SAGA

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är SAGA's födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Idag fyller den lilla prinsessan 5 år :)
grattis, grattis, grattis :D



<3


kul utan jul

på fotbollen igår.
Jag och Elin anländer för att se en match med LKF, då kommer en i laget fram..
Hanna: malin, fan vad brun du är!
Jag: tack, du med!!
Elin: gapskratt!!!
hahahaha. fan vad elakt. hahah. fast hon va ju blek så det va ju skit kul.
å hon skrattade ju massa med :)


för övrikt så vann LKF!!! <3

saknad

när jag tänker på helgen så bara skäms jag. usch...

men idag har jag haft en bra dag med släkten här å firat mig. tack tack för det :)


å just nu saknar jag min extrafamilj helt sjukt mkt.
saknar saga jämte mig på natten. å hennes underbara kramar
saknar när melle myser i mitt knä på kvällen med en bra film.
saknar päronen som ger mig en extremt bra känsla av trygghet.
Jag saknar hela familjen  J & M !!!! <3



ont i håret!

jaåå, idag har jag haft lite ont i håret, eller huvudet kanske man ska säga :P ahahaha. blev liiiiiite för mkt igårkväll men nu börjar det kännas bättre igen.

men allt annat känns skit. döden hade ju vatt bra nu. fan alltså. jag måste ta atg i mitt liv. fan jag hatar när det blir såhär.



längesen

Nu var det längesen jag skrev här sist. Och sen dess har det nog inte hänt så mkt.
I måndags så åkte Elin och jag iväg på liten runda med massa kul saker :) sen bestämde vi oss för att vi skulle åka till våra lägenheter. Så dte gjorde vi, det va kul och vi åkte en mysig väg dit, gick in i affärer på vägen med bara sockar och stannade och plockade blommor innan vi kom till lägenheten.
Tisdagen så fixade vi hem elins fiskar till sitt hus hemma och sen körde vi ko-bilen till mig med en säng på :)  det va kul :) och jag bestämde då att jag ska göra om hela mitt rum totalt och började packa på kvällen.

På onsdagen så fyllde jag år :) Grattis till mig. Fick paket på morgonen och sen åkte jag och Elin till ikea och A6. Där köpte jag på tok för mkt och pengarna tog typ slut :P ahhaha. tur jag har en mamma som betalade mina räkningar sen :) tack tack :)
Sen på kvällen så fixade vi massa på mitt rum.
Syster hjälpte till massa :) atck. det är söt och den tiden vi är sams och gör saker ihop på känns bra :)

Torsdagen sependerades med min extra familj :) vi åkte till Hstad för att barnen skulle få leka på busfabriken och för att C & D skulle handla lite.
Sen åkte vi hem och då kom Majmaj och dom skulle fira mig. Tack för de fina paketen :)
Sen så var vi ute och åt glass och gick ner till vattnet och va ute å spelade fotboll hela kvällen. Super mysigt.
Sen ville Cissi, Saga och Melker se mitt nya rum. så dem cyklade och jag å Cissi gick, hem till mig och vände :) Sen kollade vi lite tv och sov :) Ur mysig dag. vilken tur att ni finns :) <3 

Fredagen så åt vi mysfrulle vid tv'n. sen kom min mamma och hämtade mig och Saga så vi skulle åka och shoppa med henne och min lillasyster :)
Köpte present till saga som fyller år i veckan :)  hon fick fotbollsskor och benskydd. hon ville ha det :) jag fic en tröja :) tack :)
Sen på kvällen åkte jag till Elin, vi gjorde oss iordning, tog vår drick och åkte till Ewe. där vatt vi lite rädda :P tills vi fått i oss lite. skit kul hade vi. jag skaffade kille:P fast jag har inte berättat det för han än, och jag har inte sett han än heller :P ahahhaa.. nedå skojar bara.
de va skit kul i bussen med. tills elin började må dåligt och en gammal jävla kärring trodde att hon kunde allt. men de fick hon smaka på sen :P ahaha. jag kunde inte hålla mig.
Sen blev kvällen skit. och jag ber om ursäkt till alla som behövde träffa mig.

idag vet jag vart huvudet sitter iaf och tänker aldrig mer åka till sigges









RSS 2.0