Herr O har blivit en fin vän till mig!

Ola, älskade Ola. Har blivit bra vän med denna Ola nyss och det känns ändå som vi jämnt varandra i alla år :) han ringer mig på kvällen för att höra hur jag verkligen mår. Känns så äkta. Han frågar inte bara för art man ska det utan gör att han faktiskt bryr sig om vad jag kommer att svara. Vi kan prata om allt och förstår varandra väldigt bra. Vi är nog väldigt lika när det gäller de flesta tankarna. Ola är helt klart en fin, underbar snäll, rolig och ja, helt fantastisk vän. I ditt sällskap har jag alltid kul. Jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner!! <3

för mycket av det goda

Jag är haft en helg full med fest ihop med Elin. Fest på fredagen direkt efter jobbet. Och sen lördag shoppade med sandra och sen hem och direkt fixa mig för fest igen :) blev lite för mkt av det goda men de löste sig till slut. Haha. de gör det ju alltid på ett eller annat sätt. Tur jag har en underbar vän. Söndag va en tung dag men mådde ändå bättre än vad jag förtjänade. Spelade match och plockade ett poäng mot gis. Eller westbo united som dem så fint heter nu mera. Haha. Jaja, de va kort om min helg. Nu är der ny vecka med fullt schema :)

olika regler

Jag är trött på livet, trött på att alltid vara små sjuk. Speciellt såfort man är ledig. Och jag är trött på att ha så stort ansvar, de är jag inte van vid och vill bara vara liten och skita i allt igen. Jag är trött på att le och vara trevlig. Jag vill skrika hur skit jag tycker att vissa beter sig. Jag vill säga upp all kontakt med vissa personer ibland. Jag vill kunna skrika att jag hatar personen i fråga men jag vill oxå kunna säga förlåt och glömma det någon dag efter. Jag hatar när vänskapen har olika regler. Jag hatar när jag inte vet vad jag själv vill. Och jag hatar när det inte blir som jag önskar att det skulle vara. Jag hatar att göra saker jag inte vill för att andra vill det. Jag hatar att denna kvällen känns sjukt jobbig. Men jag älskar mitt jobb, jag älskar mina vänner och jag älskar livet ibaland, bara inte just ikväll.

saknade syster

Ringde min lilla saknade syster igår. Inte pratat med henne på evigheter. Så skönt att prata med henne igen och se till att boka in en helg i Oslo hos henne :) Saknar dig siss!! <3

tre fina poäng

Tre fina poäng tog vi hem på matchen igår och tre fina poäng får denna helgen :) ett för varje dag. Haha. Bio i fredags va trevligt, den va dock lite mysko ;) igår spelade vi match. sen va de grillning hos Mathias och Elin. Trevligt. Efter det åkte vi några stycken till chappen. :) och idag är det Liseberg med elin, ola och Niklas som står på schemat. Väldans trevligt ska det bli :) puss och smisk på det gör gör mig glad i livet!! ;)

en kär vän

Igår träffade jag Anna. Så mysigt, vi åt och snackade skit i flera timmar. :) behövligt! Tack vännen <3 fick även tanka lite kärlek hos min extrafamilj igårkväll. Behövligt det med :) <3 Idag blir det först jobb. Ska ha mysdag med kidsen på förskolan :) tror allt att det får bli lite film idag :) ikväll ska jag och N på bio :) mysigt!!

en förlust men mkt bra där till

Jag har haft en bra helg. Dock med förlust i matchen. Men mkt tid med fina kompisar. De blev motorbanan med, lite fin middag, fegenfestivalen och hyrfilm.q Och givetvis olas söta kattungar :) <3

pappa betalar

Jobbat hela veckan. Underbara ungar som får än att älska sitt jobb :) Men helgen är med skön :) igår åkte jag, markus, emmeli, niklas och ola ut på kvällen och åt och bara umgicks. Härliga personer de där ;) idag har jag fixat massa saker. Skönt att ha det gjort. Sen blir det en myskväll igen för att ladda inför morgondagens match. :) morgondagen ska avslutas med filmmys hemma hos ola :) en så bra helg :) sen är det match på måndag efter jobbet igen :) härligt

happy time

Min helg har varit kanon. Fredagen blev det match i bredrayd med en vinst och sedan mat på bambu. Lördagen bar det av till boda borg för att leka lite ;) firade Markus och Andreas. Sen åkte jag hem för att fira Saga som fyllde 7år. Sötan! Kvällen sög och blev inte alls som jag ville. Men så kom denna dagen och jag åkte iväg till forsheda för atg åka Inlines med Saga. Gud vilken vilja ungen har, stört skön :) sen åkte jag med 14 underbara tjejer till egnahem för att spela match. De sög. Jag sög och vi förlorade. Men kvällen blev bra ändå. Var hos Niklas med ett härligt gäng och kollade film :) nu ska jag snart sova för att orka med min favvo dag på jobbet :)

spyr på mina känslor!

Jag har så sjult mkt tankar när det gäller fotbollen. Jag tänkte dela med mig lite av dem. Till att börja med så älskar jag verkligen laget. Och då menar jag verkligen ÄLSKAR!! Dem har kommit in i mitt liv och förändrat massa till det bättre. Det är ett gäng helt underbara tjejer. Och det är detta som gör det så svårt med. Jag känner helt ärligt att jag är för dålig för detta lag, jag är för negativ och blir för arg när de andra försöker peppa mig. Att jag är som jag är har med min bakgrund och personlighet att göra. Jag vill inte vara som jag är men det är ett svårt kapitel att skriva om. Mina negativa känslor styr liite för mycket. Jag vet inte hur jag vill ha det men som det är just nu så tränar jag varje träning och vill verkligen. Men när jag bara har ont och det sedan skiter sig så blir jag så sjukt ledsen.. droppen var i helgen då jag va sjukt laddad för match. Hade sett fram emot att spela och att träffa tjejerna. Efter bara någon minuts uppvärmning blir jag helt kallsvettig och måste inse att jag inte får spela den matchen. Då blir jag bara så sjult ledsen. Eller nej snarare besviken och arg. Känner mig helt utbytt, hade heller tagit ett rött kort och satt mig för det. Jag försöker hålla humöret upp men det känns verkligen som jag är utbytt, "hej och hopp sätt dig på bänken du är för dålig" typ. Tredje matchen i rad som jag inte kan vara med fullt ut på. Det är i min värld inte okej och tar sjukt mkt på mitt psyke. Det är inte såhär jag vill ha det. Då lägger jag heller ner. Efter en natts tänkande och diskuterande med mig själv så kom jag fram till att så får det bli. Jag har haft tankar om detta ett tag nu och ena dagen vill jag spela och nästa är det inte värt det. Jag är för dålig för detta laget och de ska ha något så mkt bättre. Berättade precis hur jag känner för laget igår. Tårar och diskutioner. Men samtidigt så vet jag att man säger mkt bara för att vara snäll. Det är just detta som är svårt. Hade det inte varit för att laget är fyllt av underbara människor så hade detta varit ett lätt val. Jag trivs verkligen med er. Det är kanonbra och snälla tränare med. Fan jag vet inte vad jag själv vill. Veliga Malin! Det ända jag vet när det gäller detta är att fotbollen och alla underbara vänner den gett mig har en sjukt stor plats i mitt liv och jag älskar er verkligen! Jag vill verkligen vara en av er och spela med er men jag är för dålig.

RSS 2.0