saknad

Älskade saknade lillasyster kommer hem idag och stannar i två veckor. Ska bli underbart att ha dig här igen :)

söndag

Här sitter jag och baddar såren med salt, det går åt helvete med allt.

ont i hjärtat

Ännu en helg avklarad. De går allt för fort. Jag älskar verkligen mitt jobb men vad är skönare än känslan av att man inte måste göra nått. Dock har denna helgen inte haft en enda sådan dag. Fredas slutade jag 10:30 men åkte direkt till slöinge med lilla vovven. Fick henne röntgad och felet hittat. Så snart efter lite mediciner och vila så ska hon nog må fint igen. Lördag va det till Elin och hjälpa henne flytta som gällde. Sen till Lisa där ett underbart gäng tjejer samlades för mat och spel kväll. Mkt skratt och glada miner. Älskar er tjejer. Natten var bara fylld av ångest och negativa tankar. Idag har det varit match på schemat. Med en väldigt trött men peppad kropp och själ gick jag ut på plan tillsammans med mitt underbara lag. Vi spelade egentligen inte så bra men vi lyckas ändå med fyra (eller var det fem?) gula kort, två straffar mot oss och med en dommare som tycks ha något emot oss, så vinner vi med 5-1. Helt sjukt underbart tjejer. Jag är så stolt över er! Tre poäng vi verkligen behövde. Efter match åkte jag till familjen underbar. Dom får mitt hjärta att le. Har saknat dem mkt. Och saknar tiden då vi umgicks nästan jämt. Ni är helt fantastiskt underbara alla fyra.! Älskar er <3 Så är det, nu ska jag lägga mig och hoppas på att få sova iaf någon timme inatt utan att mitt psyke ställer till det allt för mkt med negativa tankar. Godnattgos på det.

paket

Visst blir man glad när man kommer hem trött och sliten från en helgar på jobb och träning nät man inser att man gått paket på posten av sin syster :) en super fin ny One piece :) syster är bäst!! :) och snart kommer hon hem. det ska bli super kul eftersom vi aldrig ses längre typ :( Älskar dig marica <3

priset

"vet du vad lycka är så säg det nu, vet du vad priset är för den" -LW <3

..

Jag lever. Då vet du

se men inte röra

Bara tanken på att en bok jag vill ha inte kommer komma innan onsdag får mig på dåligt humör. Men eftersom jag inte beställt boken än får jag skylla mig själv. Men förlaget borde ju fatta att jag vill läsa just denna bok och bara skicka den ;) tycker man ju. I övrigt är jag en dålig människa. Skäms när jag tänker på det. Jag bryr mig inte om mina vänner längre, eller jo det gör jag men jag orkar inte visa det. Inte ens när jag vet att dem i perioder behöver en vän som mest. Och jag gör saker jag vet att man inte får. Ändå ångrar jag mig inte förän dagen efter och det skulle äbdå kunna hända utan tvekan igen. :/ som sakt, jag är en dålig människa.

ensam hemma

Denna veckan har jag varit ensam hemma då mamma å pappa varit på kryssning. Mkt har hänt och jag har knappt tid att sova ens ;) mycket av tiden går till mitt underbara jobb och min härliga fotboll :) jag klagar dock inte för det är precis så det ska vara. Denna veckan har jag även hunnit med att träffa elin mkt. Och ola endel. Alltid kul när de finns plats för vännerna :) Elin har även sovit här i helgen. Idag borde vara en såndär ångest dag igen. Men än så länge är det lugnt ;) jag ser fram emot en härlig vecka på jobbet :)

RSS 2.0