sista dagen som 22

Idag är det alltså min sista dag som 22 åring. 05:05 imorgon fyller jag 23 och det är blandade känslor. Haha. Paket har jag fått redan av fina Karin :) tack!! Denna dagen spenderas iförd rosa byxor och en älskad brynäs tröja, med några timmar på jobbet. sen hem fixa mog och åka iväg med tre underbara flickor. Först blir det mat, sen bio :) hur mysigt som hellst :) mkt godis och onyttigt ska det bli :) sen hoppas jag på att sova gott, vilket det har varit brist på länge nu. Aja.. puss och smisk på min sista dag ;)

fotbollsläger

fredagen började med jobb sen träning :)
lördag var det träning som gällde kl 9 på morgonen :) sen träning igen efter mat och lite så. sen bar det av till arosfortet. härlig vilja på vinst från alla :) kul. sen hem, äta fixa sig och dra på pubkväll. :)
söndag var det träning igen på förmiddagen och sedan ta dte lite lugnt innan gis anlände med två laguppställningar som vi krossade lätt :) härligt spel av tjejerena. ni va sjukt duktiga allihopa. om vi spelar så jämt så kommer det gå bra. så tagga inför imon nu tjejer!! :)


en snabb skvätt egypten

resan va skjukt kul. här kommer några bilder!!



























 


Bilder från pool, paradis ön och snorkling och så kommer senare :)




april, april

Då har vi kommit till min månad :) härligt! Nu är det bara en dag kvar tills jag ska till Egypten med tjejerna. Så därför måste jag idag börja kolla vad jag ska packa, leta upp mitt pass och plocka vitsippor :) de är ju bara SÅ mysigt så det måste jag hinna med idag :) Atlas kommer hit idag med så då blir min lilla vovvis glad att kunna leka med han :) nehe nu är de ju sol och fint så nu ska jag upp och hoppa :)

RSS 2.0