sad

Känns som jag inte gör annat än klagar på livet i min blogg.
Men det är skönt. Och för mig är det ett sätt att få ur mig det. Så om du inte vill läsa om mitt klag så stäng ner.

För tillfället känns de mest skit.
Som jag nämnt innan så orkar jag aldrig vara social. Det blir bara att jag stänger in mig på mitt rum. Jag önskar att jag inte ska välja att göra så. Inget blir bättre av det. Men så är fallt och jag är gald att jag iaf tvingar mig själv att åka på träningarna. Jag önskar även att jag skulle kunna vara ärlig. När vänner frågar mig hur jag mår, då blir mitt svar självklart att det är okej och bra. Jag ljuger. Det är inte bra, inte okej. Men det är de svaret man förväntas ge.

För övrigt så ser jag inte fram emot helgen, jag kommer vara ensam hemma och det ska vara sjukt kallt ute :(


söndag

Du dåligt kan en människa må en söndag egentligen. Fyyy fan. Men med vetskapen om att jag alltid mår sämre på kvällen dagen efter och sedan på måndagen, så vill jag inte veta hur min jobbdag kommer att gå imorgon :/ idag är det iaf träning om en stund och jag har vatt upp och kräkts sista gången nu :) hoppas jag iaf. Jag tycker allvarligt talat att jag tog de lugnt igår. Hummm..... Men de va iaf kul. Björn kunde kvittat, bäst va att träffa alla :) ne nu ska jag packa mina saker och åka iväg på träning :)

på mindre bra humör!

Jag är usel på att blogga. Men jag vet iaf om de. Sedan sist har det inte hänt så mjt. Jag spenderar mina dagar på jobbet och efter det med de personer jag tycker mest om i världen. Jag är alltid sjukt trött och deppig :( men vad gör man. Bit ihop och se glad ut. Ingen ska få märka något, men de är svårt och därför stänger jag istället in mig på mitt rum hela kvällarna.

Tingeling!

För andra gången på en vecka har jag drömt att jag ska föda, humm...
Båda gångerna har det varit en Tingeling som jag fött. Herregud lixom. Jag som i drömmen har vatt helt sjukt fet. jag drömmer verkligen sjuka saker :/


För övrigt så vill jag ha tillbaka myskvällen med tjejerna!
God mat, massa bad, lugn musik, goda frukter, lek och tävlingar. Bastu, ansiktsmask, snack, massage och hårinpackning!
En helt underbar kväll hos Elli med Alexandra, vickan, JO, Emelie, Sandra och Mathilda! Ni är för mysiga!




På tal om laget så har jag tränings förbud denna veckn, vilket verkligen känns skit. Vad har hänt med mig, jag längtar tills jag får träna och då är det något fel :/ Men det är väl kanske för att jag älskar laget :)
Tror att jag tänker att tjuva lite på det där och kanske testa träna lite imon ändå :)

Har precis med Cissi, är glad att vi blivit så bra vänner :)
Och nu ska jag kolla klart på filmen jag började på innan :) Men först lite snack med syster :)





Sötaste lillkillen :)



glittrande!!

Denn helgen har varit helt glittrande bra. Som en mysig stjärna som lyser starkast på himlen! :) Började med examensfest för mig på fredagkvällen. Fina paket och ett underbart sällskap! Ni är fina! Lördagen spenderades först med majmaj, promenad och mkt snack. Sedan för jag iväg med Cissi och kidsen för att leka med dem. Hem, slänga ihop de sista i fotbollsväskan och iväg för att spela cup. Taggade till tusen går vi på plan med ett leende. Jag skadade mig efter typ 3 min. Spelar ändå matchen ut och kan sen inte gå knappt. Efter svordomar, lindat ben och en aning mkt smärta är det bara att inse att det går inte spela mer. Depp,depp!!! Men tur jag har världens bästa vänner, ni är kärlek! En sen kväll i hallen blev de och sen hem till Malin för mys med endel av laget. Sen hem till Elli, både jag och hon var nog för trötta, skrattade åt allt och inget. En underbar dag och kväll trots smärtan som gjorde att jag efter 1,5 år fälde några tårar faktiskt (Då är det illa). Idag har varit en lugn dag. Mat hos mormor och fira morbror. Mys med familjen Underbar och nu ska jag hoppa i säng för att möta en ny vecka :) och förresten, jag älskar mitt jobb. :D

Första dagen!

Först och främst vill jag tala om att jag har haft en kanon nyårsafton! Det var väldigt trevligt och mysigt!

Sedan vill jag säga att jag idag har haft min första dag på jobbet! Jag trivs bra och allt verkar kanon. Har skrattat massa idag och hoppas att det kommer att fortsätta så. Känns så skönt att allt snart ordnar sig i mitt liv. Inte för att det inte har varit kul att plugga, det har ju varit sjukt slappt med undantag ibland givetvis. Men nu känns det som att det blir lite mer struktur i mitt liv och att jag kanske kommer att må lite bättre med lite mindre ångest mellan varven. Hoppas på det iaf. Känns skönt med en liten "ny start" i livet iaf.

Till sist innan jag ska hoppa i säng och sova så vill jag bara säga att jag älskar fam Underbar och fröken Magnusson. Utan er vet jag inte vad jag skulle göra. <3



"Jag märker inte längre vad som görs, jag stör mig på ett ljud som inte hörs"
-LW <3


RSS 2.0