10 dagar

De är tio dagar sedan jag skrev här sist. Sen dess har jag hunnit med en del. Och Endel latande ;) jag har hunnit vara på Ikea och köpa nya saker till mitt rum, tränat lite för lite, träffat cissi och kidsen mkt, sminkat skärsår på amilia och hennes vänner. Jag har även hunnit vara på ås årsfest, lärt mig virka mormorsrutor, pussla två stora pussel och varit hos tandläkaren utan några hål :) de är lite av allt de jag hunnit med. Allt annat än det jag borde göra. Haha. Idag ska de spelas gameboy och pyssla lite :) Hihi.

regn hos mig!

Utöver de de två dagar (måndag och tisdag) som jag spenderade med elin. Så har jag varit hos familjen underbar alla dagar. Cissi har opererats så har vatt där fall dem behövt lite hjälp eller så. Lekt i apla med saga å melker har vunnits med :) och julmarknad i Reftele. Idag blir det pluggeliplugg med elin. :) sen bara måste jag träna om jag inte ska rulla fram helt. Sen bara måste jag ta tag i mitt liv och känna efter hur jag verkligen vill ha det. Uscha de är inte kul men det måste jag verkligen. Puss på de, nu ska jag ut med hunden.

lyckliga dagar

Jag har haft en underbar helg med familjen underbar :) vardagsmys och skrattstunder. :) ni fyra får mitt hjärta verkligen att le och mig att må bra. Nu har jag även haft två dagar med Elin. Kollat kort idag som tagit oss tillbaka i tiden. Saknaden gör sig lite påmind å alla roliga minnen får oss att skratta. Undra vad vi säger om dessa kort om 10 år :) haha.

Kräftskiva!!

Här är en liten del av alla bilder från kräftskivan med laget :)





dubbelt upp av de goda :)

Igår när Elin och jag kommit en halvmil påväg till skolan får vi panik och kör istället mot IKEA för att trösta oss själva. Trotts att vi är dåliga så känns de bra att snacka massa igen. Idag var jag lixom igår, ute och plockade svamp på morgonen. Idag fick jag dock inte punka. Sen åkte jag med Sandra och Mathilda till Skara. Trevlig liten stad det där :) sen körde vi mot Borås för shopping där. De va jag lite bra på för en gång skull :) kul. Sen åkte vi hem. Kollade kattungar som visar sig vara Cyrrys barnbarn. Mysigt. Sen lagade vi mat och hade myspys. :) tack Sandra och Mathilda för en underbart fin dag med er :) Imon är det skola sen träning som gäller. Och så saknar jag familjen underbar jättemycket. :(

som en leksak utan barn

Sista matchen igår, vinst mot värnamo. kommer att sakna det. vad ska man nu göra på söndagar ;)


 



ny sängkompis





som en sten i huvudet!

Min praktik är slut :( känns tråkigt. Men mest tråkigt är de att inte kunna snacka skit med majmajp på kvällarna. Haha. men de fixar vi ändå :) fick träffa min efterlängtade familjen underbar igår med. Skönt. Säga å jag hade snack om killar å vänner. Hihi, så sööt. Men nu idag blir de shopping med bästa Sandra. Ikväll drar jag nog på bio allt. :) imon är de sista matchen. Och bästa Matildas födelsedag :)

RSS 2.0