familjen underbar

Sen sista jag skrev här så har jag jobbat faktiskt. Och i torsdgas så fyllde Cissi år. Så i onsdags kväll så var Saga och Melle här för att baka tårta som vi skulle överraska henne med. Så på toprsdagen sen så åkte vi ut och åt och efter det va de fika här hemma och då gjorde vi klart tårtan och gav henne den. :) mysigt. 

Igår träffade kjag elin ett tag :) alltid nödvändigt för att prata av sig lite. Och sen bar det av till värnamo och shoppa lite. sen hem och duscha för att åka till Majmaj som hade gjort super god mat :) sen åkte vi till halmstad på bio :D sen handlade vi lite och sen hem till Majmaj igen och kollade film. Järttemysigt kväll :D

Idag var det upp tidigt för att duscha och fixa och packa för att åka på match! Kom hem nu i eftermiddag och lagade mat till Ica och mig och nu ska jag slänga mig i soffan och sova för atts en åka vidare på bio ikväll igen :)
ska bli mega mysigt :D

Och idag är sista dagen på mitt sommarlov för detta året. Visst älskar jag hösten men det är ändå något speciellt med den underbara sommaren. så visst känns det jobbigt att den nu är över. jag älskar dock att åka skidor så nu får jag längta tills skidsemestern. Men det är inte bara det att skolan ska börja och sommaren är slut som känns tråkigt utan nu kommer det innebära mer dagar i halmstad och mindre dagar hemma med allt det där som jag älskar. inte lika mkt fotboll och inget bad och vattenskidor. och värst, inte lika mycket av familjen underbar :/ ni har funnits för mig hela sommaren och det kommer att kännas tomt nu. men jag ska nog klara det, kommer ju träffa er ändå, bara inte lika mycket :/







<3



fullt ös :)

igår skulle mamma och jag rensa akvariumet. vi fick panik. slänge ut allt. och tog den sanden som va i och hälde i skogen. sen stack vi och köpte ny sand. nya växter några nya fiskar, massa medel till växterna. nya lysrör och ja allt verkligen. så nu är det finfint igen :)
 
och idag åkte mamma å jag till halmstad för att shoppa och hämta mina räkningar :) trevligt :)
påvägen hem plockade vi kantareller så nu ska jag äta macka med kantisar och sen blir det fotbollsträning :)
och sen ska jag nog ut å gå en runda :P får se vad cissi säger.
och imon är det jobb.




:)


tjuvfiske, fotboll och vattenskidor

hahha. i lördags kväll fick elin och jag för oss att vi ville tjuvfiska kräftor. sagt och gjort :P vi fixade burar, mat och tog på oss lämpliga kläder och stövlar :P ahahha. vi åkte till ett ställa där vi trodde skulle vara bra. smög ut mitt i natten med ficklampa och la ut burarna. sen åkte vi till ett annat ställe och åt godis i typ en och en halv timme. sen smög vi tillbaka och skulle ta upp. inte ett ända litet liv. jävla tråkig sport alltså tyckte vi och surade. åkte till ett annat ställe och skulle testa där. där slängde vi i alla burar och sen fick elin en fladdermus i håret, då skriker vi båda och kossorna osm är i hagen som vi befinner oss i kommer mot oss. vi springer satan och dom efter dom med :´P ahhaha. kastade oss över staketet och åkte hem :P ahahaha. usch. dagen efter hade vi iaf fårr kräftor :) hihihi. så vi slänge i burarana igen. sen åkte vi på fotbolls match för jag skulle spela och elin titta på mig lite :P ahhaha. sen åkte vi och tog upp burarna igen. då hade vi fått ännu mer :D wiiiii. hihi..

sen åkte jag hem och blinkade lite fint till pappa så han skulle lägga i båten så jag fick åka lite skidor :) de funkade fint :) hihih. så åkte en sväng :) härligt. 
sen badade jag med saga och melker :) minna små gullisar. 
och det va en söt tysk tant med sin gubbe och fiskade. så vi fick hålla i varsin fisk och släppa i den i vattnet. hihi. jag tyckte nog de va minst lika kul som barnen tyckte :P ahahah.. 

<3

 

sjukis

onsdag kväll blev mysmys. vi kollade på fröken sverige sen som jag och saga gottgott, jag vaknade inte ens på natten. skönt.

torsdag så åt vi frukost vid tvn och tog de lugnt. sen gick vi ner till sjön för att bada. cissi och jag tittade dock bara på :P
Sen åkte jag hem till Anna! Herregud vad jag är avis på hennes underbara hus. helt underbart fint och mysigt!
Sen fotbolls träning. och när jag kom hem så mådde jag inte så bra. frös som bara den och hade miljoner kläder. snackade tele sen sov jag.

idag va de upp och köra ica till värnamo. satt i bilen och mådde dåligt. sen så handlade vi åt mamma. Sen skulle vi shoppa. men jag bar svimmade inne på hm :P ahhah. så jag fick sitta i bilen sen och dricka cola som ica va och fixade till mig. efter ett tag kunde jag köra hem igen.
nu ligger jag nerbäddad med filt täcke och massa kläder. över 40 i feber. suck. jag som skulle bort ikväll och hade köpt en ny fin klänning och allt till de.

aja. det är som det är. godnatt!!

 

latmask

i måndags kväll va jag ute med familjen och åt middag. Mamma och pappa firade bröllopsdag.
Efter det direkt hem till Cissi för att gå ut och gå med henne. Helt galet mörkt. Uscha.
Sen sov vi gott :P
Och vaknade på tisdagen av att melker kommer in till mig och Saga och myser å vill läsa en bok.
Sen va vi hemma hos mig, gjorde mc mat :)
Melker: det bästa med det här är att man får äta med fingrarna!
hahaha. Vi sov, spelade kort, lekte massa, kollade film och hoppasde massa massa studsmatta.
Sen åkte jag på fotbollsträning.
Direkt hem för att duscha och byta om för att sen gå ut och gå med Cissi.

Idag har kidsen varit på dagis och jag ha bara latat mig. Min rygg tar död på mig. Och jag borde vara ute och hjälpa mamma och pappa med huset men jag orkar inte. Och snart kommer kidsen hit. :) Sn blir det sova nere hos dom.

Snart börjar skolan och jag måste ta atg i mitt liv. USCH!!


livets magiska skatt!!

Vänner!! Och mina är helt underbara!!

Nu är sommaren slut känns de som. Usch de gillar vi inte!

Men jag vill ändå tacka alla för den fina och sköna sommar som jag haft!
Bara tagit de mest lugnt. Vilket passat mig helt super :) Badat, åkt båt. Väldrigt mycket vattenskidor denna sommar. Lekt med barnen, varit på LW och Liseberg. Träffat vänner. Varit iväg på massa kul saker. Festat, spelat fotboll, grillkvällar och massa mer! Och allt de blev så bra pga alla underbara vänner! Tack för en fin sommar!

Ett extra stort tack för denna sommar vill jag säga till Daniel, Cissi, Saga och Melker för att ni varit helt underbart snälla mot mig. Och för allt stöd jag fått när jag mått dåligt! Jag kan inte förklara hur mycket det betyder. Ni är guld hela familjen!!







för lite sommarlov kvar :/

jag har inge viktigt att skriva.
dock går dagarna för fort.

Onsdags så gjorde jag fasen inte mkt efter att vi varirt iväg och handlat ett tag då. men på kvällen så åkte jag, Cissi och barnen till Rozitha för att kolla hur hon fått det i nya huset nu och lite så. rackans fint blir det!! Sen på kvällen kollade melle och jag på barnfilm. när den va slut ville han se samma film igen så vi kollade den en gång till :) sen somnade han och cissi å jag fastnade i massa olika program :P  

i torsdags på morgongn så kollade vi film. sen så fick vi för oss att vi skulle åka till bolmsö och spela minigolf. så de blev snabbt iväg och göra de :) hahah.d e gick väl sådär. saga va super duktig iaf :) och mysigt hade vi :)
Sen på kvällen så åkte vi för att handla och äta mat :) sen hoppade av hemma hos mig för att säga hej till Rosa, Thomas och jossan som kommit för att hälsa på :)
Sen hem till Saga igen och sova :)

Vaknade tidigt på fredagen och degade lite på morgonen för att sedan åka till Chappen med R,T,J och kidsen som jag skulle passa den dagen för att C och D va i stockholm. Vi hade kanonkul. fint väder å¨glada barn :)
Sen när vi kom hem blev det lite vila, sen åkte vi bår, ring och skidor :)  kul.
Sen hem och äta kvällsmat och sitta ute med tända ljus och dricka drinkar å mysa.


lördag idag då :) åkte för att träffa elin en stund :)  trevligt. och nu är jag hemma igen. tomt hus, alla de andra är i ullared. uscha. men snart åker jag med Cissi och barnen till deras mormor för att sova där inatt. plocka svems skulel vi med :) mysigt.

sen imon när vi kommer hem så ska jag snabbt upp till fotbollen för att åka på match :)


jag saknar dig <3



tråkig och trött

Känns som jag håller på bli sjuk. i går låg jag i soffan nästan hela dagen och  bara degade, kollade barnfilmer, spelade gameboy och dator.
Var nere vid vattnet med Saga och Melker en liten stund.
Sen på kvällen åkte jag med och kollade på lejonen :) trevligt. Sen sov jag hos Saga.

och idag har jag med bara dagat med. känner mig helt otrevlig verkligen.
På morgonen skulle vi åka och handla men bilen krånglade så vi fick hem till mig å hämta ny bil. mamma hängde med då.
Sen har jag bara legat i soffan hos Cissi hela dagen och varit seg och tråkig. känns som jag håller på bli sjuk verkligen. fryser helatiden. 

men men. det är så det är.







 

fullrulle

Torsdag: Va först i värnamo med Icus. Sen så åkte jag hem å fixade mig och så, för att sedan träffa världens bästa Anna och åka på Melissa Horn och Lars Winnerbäck!! fan vilken lyckad eftermiddag och kväll! tack vännen!

Fredag: Åkte iväg på fotbollskul med fotbolls laget. Det var helt kul :) hahah. Ne men hittade på massa saker. och de andra skulle sova där men jag åkte hem för att sedan fara vidare till Majmaj för att sova hos henne med Cissi, Saga och Melle. Myskväll!

Lördag: Åkte med Cissi till Jönköping för att gå på mässa. Det var mysigt och kul. Sen tog vi en runda på Ikea och A6 med. Sen hem till Majmaj igen för att hämta barnen och sen hem för att vila i typ 30 min för att sedan åka vidare till Joakim och Victoria. Där blev en finfin kväll med godmat, spel och snack.

Söndag: Sov länge jag å Saga tills Melle kom och hoppade på oss :P hihih. Sen segade vi ett tag. Sen på med regnkläder och ut i skogen och se om vi kunde hitta lite svamp. Mysigt hade vi det allt :)
Sen åkte vi hem och bestämde att vi ville på bio. Så jag, Daniel, Cissi, Majmaj, Pappa och mamma åkte till Halmatsd för att kolla Bröderna Karlsson. Hahahaha. den va kul.
Sen hem till oss för att dricka kaffe. Men jag gillart ju inte så jag städade mitt rum och gjorde mysigt. så sov Saga och jag här.

Måndag: Åkte tidigt med mamma och Icus in till värnamo för ica skulle köra. Saga, mamma och ajg shoppade :)
Sen fick Saga och jag för oss att vi ville laga mat. så vi åkte hem till Saga och lagade mat. Sen hade vi mysdag. målade målarbok, va ute och gick med cissi när hon hade stängt och sen på kvällen så kollade vi film. lång som satan. så jag somnade såklart :P haha. men nu så är jag pigg :) men ska snart hoppa ner i sängen :)













"Tjuutjuu, jag är bakom trädet"

Ska berätta vad jag gjort sen en vecka tillbaka typ :)

Tisdag 27/7: Det var barnkalas för Hilda på Tiraholm. Mysigt, speciellt och skit coolt. Alla barn fick prata om flytvästar, gå hemliga gångar, kolla på massa olika fiskar och känna på dem och så. Kasta is, äta glass och gå skattjakt. Sen badade alla barn med innan alla skulle hem. Mysigt!
sen björ Hilda mig och Saga på mat där :) tack.
Sen hem till mig och lekte massa och gjorde ansiktsmålning på alla barnen.Hilda, Saga, Melker, Gustav(hildas kusin) Vi plockade bär och gjorde hinderbarna med.
sen tvättade jag båten. Sen åkte jag ut med båten till en strand med Cissi och Daniel och åt kvällsmat och så. Åkte vattenskidotr på kvällen :)

Onsdag 28/7: Åkte till Halmstad med mamma för att shoppa och hämta ut biljetter till LW. :)
Blev lite shoppat. Tack mamma. sen direkt hem och åka med familjen Byström ut på sjön för att åka ring och skidor. blev där tills kvällen. då mamma och pappa kom med och vi åkte massa skidor till amilia och jag :)
Tror jag gick till familjen JM för att sov där sen som vanligt :P

Torsdag 29/7: Regnade som bara den. Mysigt. Kommer faktiskt inte ihåg så mycket vad jag gjorde mer än att vi hade filmmys hemma hos fam JM på kvällen.

Fredag 30/7: Lite deppig dag för mig måste jag erkänna. Usch. Men åkte på morgonen med Cissi på lite saker och fixade å hade oss. Snackade massa. Tack. Sen åkte jag med mamma till Värnamo för att shoppa och handla mat med. Sen hem till fam JM igen och då gick jag, Saga och Melker ner till sjön för att bada i regnet. kallt men kul.
Myskväll med onyttig mat :) Deppig kväll men sov hos JM.

Lördag 31/7: Bolmendagen. Upp tidigt. fixa sig och tältet. Elin och jag målade ansiktsmålning på barn. dock en vuxen med :P hahah. Dagen gick fort och vi hade kul. Sen blev det fixa sig inför kvällen. Grill och chill hos JM :)
Sen gick vi ner till Kårehamn och dansade som bara den. ahhaa. pinsamt men kul.
Sen va de inte slut. hem till JM igen :) Efter ett tag ballade jag ur och gick in å kollade datorn. Sen sängen. Usch va dåligt ja mådde. Så Cissi och MElker låg jämte mig i sängen nere. Tack för pratstunden på kvällen.

Söndag 1/8: Grattis Therese!!
Jag mådde inte så bra. hahah. Men efter nån timme så rättade de till sig lite och Saga å jag gick för att blocka blåbär :) Sen badade vi coh mest bara softade hela dagen. Hem till Majmaj på kvällen för mat. Gjorde även en paj på blåbären vi plockat då :)  Fin kväll :)

Måndag 2/8: Träffade Hilda en kort stund. Sen åkte jag med fam JM + Joakim och Victoria till Göteborg för att gå på Liseberg :)  det va super kul och bra väder å allt. helt lyckad dag med massa åk och en livrädd malin å victoria i spökhuset. ahhaha. usch va äckligt de va, ja som inte brukar avar rädd för sånt. men men. tack alla för en fin dag :)

Tisdag 3/8: Upp tidigt för att fixa sig och pack lite för att åka till Halmstad med Elin, hennes mamma och lillasyster :)  vi gick på stan massa, fiskade krabbor och badade på brottet. :) På kvällen myste vi med allsång och målade målarbok :)

Onsdag 4/8: Shopping :) Krabbfiske och brottet. hahah. vi gjorde sammma sak som dagen innan men alltid lika trevligt. Sen åkte vi å åt, sen hem till småland igen. Där hämtade bror mig i Reftele sen så körde han mig ner till sjön direkt för att åak skidor :)  de fick fint och lilla Ludde klollade på. Söt är han :) Har varit en super fin dag! 
Nu är jag trött och ska sova för ska upp tidigt imon för att köra in ica till värnamo. och sen så ska jag åka vidare till hok för att kolla på Lars Winnerbäck med Anna. Ska bli trevligt.



"Tjuutjuu, jag är bakom trädet"







RSS 2.0